Ha valaki 17 évesen öregnek gondolja magát, és úgy hiszi, hogy elszállt felette az idő akkor lehet kapuzárási pánikja? Vagy az csak idősebb korban van?
Azt hiszme mindenki kamaszkoránka végén van egy kis halandóságérzet, kinek mikor. Igen az idő telik, mindjárt húsz bele knée vágni dolgokba, pályát választani, ez ilyen, soha smemilyen igazi döntést nem hozunk, aztán egyszer csak ránkszakad az élet az érettségi előtt, hogy húha pályaválasztás ilyenek...
Kapunyitási pánik jobb szó erre egyébként. Az is egy jelenség korunk egyik gyakori jelensége egyébként.
Azt meg nem csodálom ha valaki öregnek érzi magát, az interneten élünk, azt meg ellepte a dedó, leigázta a gyerekhorda az egészet. Így nem nehéz öregnek érezni magunkat. De ők gyerekek, nem képesek önállóak lenni, eltartani amgukat vagy bármi, a fiatal az aki szabad, emrt saját lábán áll, de még nem köti ezer felelősség és gyerekek. Aki még nem önálló, az nem fiatal, simán csak kölyök.
Én 18 évesen éreztem ezt először.
Most 27 vagyok, és a születésnapomon újra előjött ez bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!