Az apakomplexus feltétlen azt jelenti, hogy idősebb férfiakhoz vonzódsz? Vagy az alábbit is jelentheti?
10 éves koromban apám kilépett az életemről. Kizárólag onnan tudtam hogy él, hogy küldte a gyerektartást. Azóta nem láttam, nem beszéltem vele és ő se kíváncsi rám. Viszont előtte nagyon erős volt a kapcsolatunk (senki se értette miért hagyott el minket)
Azóta bennem nagyon erős ez az "apa-kép" hiánya. Ezt egy hozzánk elég közel álló baráttal "pótoltam" illetve úgy érzem hogy szükségem van egy apára. De semmilyen értelemben nem érzek másabb vonzódást, a saját korosztályombeliek érdekelnek és nem a tőlem sokkal idősebbek. Ez az "apa pótlék" csak a családbeli szerepre irányul, a figyelemre.
Megjegyzem inkább "apás" gyerek voltam
Ez most mi? apakomplexus?
20L
Azt nem tudom sajnos, hogy ez apakoplexus-e.
Az utolsó előtti kérdésedre tudnék inkább válaszolni: teljesen normális viselkedés. :)
Apás lány voltál, kell az apa figura. Ez egyébként minden embernek kell. Én ebben a történetben nem látok semmi rosszat részedről.
Ha majd véletlen pár év múlva egy 68 éves pénzes bácsikával az ágyban találod magad, akkor kezdj majd szerintem gyanakodni ilyenekre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!