MILYEN A FELNŐTT ÉLET?
jajjj tuti csak nagyon fiatal felnőttek válaszoltak eddig :)
én (43 évesen) szeretem a felnőtt életet... szeretem, hogy a magánéletembe nem szól bele senki (nem hagyom ;) ) szeretem, hogy simán élvezhetem a hobbim, hiszek és mindig is hittem abban,hogy megállok a saját lábamon , mindig lesz pénzem egy lakás rezsijére-önfenntartásra, bíztam benne, hogy egyszer lesz egy családi házam is (lett-igaz nem az én saját keresetemből, hanem férjemmel közös, de van!) - sose gondoltam arra, hogy egyedül fogom leélni az életemet, (miért is gondoltok ti erre????- mindenkinek megvan a párja! csak legyetek nyitottak!)
A felnőtt élet igenis jó! Csak pl soha ne menjetek bele olyan kapcsolatba ahol elnyomnak és nem lehetsz önmagad ;) (ez is tapasztalat! :D )
Minden rendben lesz ne izguljatok.. ;)
Nem kell hirtelen felnőnöd. Ez nincs időhöz kötve.
Mindennek eljön a maga ideje. Ne görcsölj ezen előre!
Közeledem a 80. évemhez.
Azért kezdem ezzel, hogy tudjad, van élettapasztalatom.
Ugye, az óvodában meg az iskolában is voltak jó és rossz napjaid, időszakaid?
Na, ilyen az élet is! A szemedben majd szépnek tűnik, ha optimistaként úgy nézel rá, hogy félig tele van a pohár és nem pesszimistaként úgy, hogy a pohár félig üres!
Ha nem burkolózol be egy "áthatolhatatlan" köntösbe, vagy ha nyílt leszel az ellenkező neműek felé, akkor nem maradsz egyedül. Persze - ezért tenni, tenni kell! Ne félj az élettől! A közmondás szerint is: "Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa." Hát - ehhez tartsd magad. Sok szerencsét!
A felnőtt élet szabadabb, de nehezebb, mert magadról kell gondoskodnod, és ha lesz családod, akkor róluk. A társkeresést kezdheted most, de a legtöbb huszonéves még nem akar házasodni, úgyhogy egyelőre ismerkedésről lehet szó. Neked még van időd, ha 18-20 éves vagy még csak.
Fiú vagy vagy lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!