Pánikroham, vagy valami teljesen más?
Nem akarok agykurkászhoz menni egyelőre, előbb itt kérdezném még, van-e másnak is ilyen tapasztalata. Nem hasonló, ugyanilyen:
Szimptóma: elvagyok, csinálom a dolgom, teszek veszek..
Első alkalommal rádiót hallgattam, egyszercsak mintha megszállt volna valami, erős halálfélem lett rajtam úrrá.
Nem pánikoltam, nem volt semmi "uramatyám-uramatyám-uramatyám.." szorongás, csak csöndben ültem ugyanúgy néztem előre és féltem. Nem tudom mitől, csak maga az érzés jött. 2-3 perc múlva ahogy jött, megszűnt.
Nem a zene váltotta ki, később visszahallgattam, de nem váltott ki semmi reakciót. Szövege sem olyan volt...
Második eset tegnap este történt, épp mosogattam, és megint, olyan érzésem volt, mintha 5 percen belül elvinne a halál.
A szívem nem ver szaporábban, nem verejtékezek.
Kívülről csak annyit látni, hogy nem pislogok és lefagyok.
Nem is tudom jól megfogalmazni az érzést amit ilyenkor érzek, hasonló a félelem érzéséhez, de másabb. Nem pánikszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!