Létezik ilyen betegség?
Ma már olyan headsetek vannak, hogy elég nehéz azt bizonyítani, hogy valóban csak megjátssza-e, hogy telefonál. Egy kis telefon elfér a marokban.
Kedves kérdező, telefonfüggőnek nevezném, ha valóban csak mímeli a telefonálást.
Nem tudom, de ismerek ilyet :D
És biztos vagyok benne 100%ig, hogy nincs nála telefon. Például iskolában - el is vennék tőle. Meg azért csak látnám.
Meg eljátssza, hogy valami gazdag amerikai csávó, aki Hondával jár
Teljesen beleéli magát, a többi fiatallal is így beszél, hogy előadja mintha mindez igaz lenne.
Motyog magában evés közben is, meg iskolában óra közben is
Antiszociálisnak tűnik, nem áll szóba senkivel
Csak interneten keresztül mer írogatni lány osztálytársainak, és aki nem jön össze vele, azt mindenféle utolsó ribizlinek elhordja. (szóval mindenkit, mert ezek mellé még alacsony, kövér, és alapvetően is ronda mint a bűn, nem kéne senkinek)
Amúgy lassan 18 éves, és most fogja befejezni az általános iskolát.
Ráadásul elvileg nincs semmi mentális baja
Nem sérült értelmileg, legfeljebb egy kicsit gyengébb
Azért ez durva szerintem
Akit én szoktam látni annak van telefon a kezében de ő se néz ki teljesen százasnak :D gyerekkorom óta látom a buszon amivel járok, mindig órákig beszélget tök hétköznapi dolgokról vagy össze vissza beszél valamit. Sokszor úgy tesz minta letenné és egyből "felhív" mást. És tényleg közben figyeli az emberek arcát hogy "na ugye milyen menő vagyok hogy hangosan telefonálgatok a buszon"
Szóval betegnek tűnik, ezért is kérdeztem meg hogy vajon van e ilyen betegség. Sajnos nem túl sok értelmes választ kaptam de utolsó neked köszönöm hogy ezt leírtad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!