Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez lehet valami betegség vagy...

Ez lehet valami betegség vagy csak szorongás?

Figyelt kérdés
Szülinapomon nagyon berugtam és másnap is kaptam egy olyan hírt ami miatt nagyon ki készültem és utána azt hittem hogy össze vissza ver a szívem és lefog állni a pulzusom is felment, aztán kaptam egy fel nyugtatot és jobban lettem. Másnap már úgy keltem, hogy magamat figyeltem és fura érzést éreztem a mellkasomba mintha ideges lennék vagy izgulnek ez folyamatosan tartott több napon át és csak este amikor lefekudtem akkor múlt el. Aztán egy hétvégén ittam akkor teljesen elmúlt mintha újból a régi lennék. Másnap viszont megint éreztem és nagyon rá panikoltam . Egyfolytában azt hittem hogy lefog állni a szívem. De este mindig ahogy lefekudtem elmúlt mintha semmi bajom lenne, elmentem a háziorvoshoz azt mondta semmi bajom, elmentem vervetelre tökéletes lett, elmentem mellkasrontgenre az is tökéletes lett, megvizsgált több orvos mindent rendben találtak. Aztán ez elmúlt és aztán úgy éreztem mintha a hasammal lenne a probléma nem volt etvagyam lefogytam. Akkor azt hittem rákos vagyok és emiatt stresszeltem aztán az is elmúlt. Mostanában meg azt hiszem, hogy agydaganatom van mert faj a fejem üresnek érzem magam és kedvtelen gyenge vagyok. Lehetséges hogy rákos vagyok vagy Ez csak azért van mert túl sok idom van magamra mert most hagytam abba az egyetemet és nem találom a helyem.

2019. ápr. 20. 12:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondatod a válaszom, onnan, hogy "Ez csak azért van..."
2019. ápr. 20. 13:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Pontosan tudod, hogy nem vagy beteg. Gondold át, hogy mit akarsz az életeddel, mért hagytad abba az egyetemet. Menj pszichológushoz vagy coachhoz, hogy ezt egy külső szakemberrel tudd megbeszélni.
2019. ápr. 20. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!