Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van, aki szedett gyógyszert...

Van, aki szedett gyógyszert szociális fóbiára?

Figyelt kérdés

Mit? Esetleg csak terápia?

Szociális szorongásra kell gyógyszer?

Leküzdhető a szociális fóbia?

Van aki kigyógyult belőle?

2019. febr. 24. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy darabig csak ittam, utána nyugtatót. Egyik megoldást sem javaslom. Most már simán csak feszélyezve érzem magam olyanok társaságában, akiket akkor látok először/másodszor/ötödször, aztán fokozatosan elmúlik. Nem tudom, ez kigyógyulásnak számít-e. :D
2019. febr. 24. 23:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát az alkohol szerintem nem megoldás. Hány éves vagy?
2019. febr. 24. 23:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Nyilván nem, de nem is erőltetem már, csak olyan szinten, mint mindenki, aki havi egyszer beül egy kocsmába dumálgatni egyet pár ismerőssel.

20 vagyok amúgy (gondolom, nem erre számítottál).

2019. febr. 25. 07:24
 4/7 anonim válasza:
Menj el pszichologushoz egyeni pszichoterapia segiteni fog , es ha nagyon rosszul vagy akkor keress fel egy pszichiatert mert gyogyszer kellene.. tapasztalatbol mondom .
2019. febr. 26. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem tudtam belőle kigyógyulni. Gyógyszert nem szedtem rá, a pszichológus nem tudott segíteni.

Akik nem szenvednek súlyos formájában, azoknak lehet, hogy segítene pszichológus meg gyógyszerek.

2019. febr. 26. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Rexetint szedtem, de nem használt semmit, ahogy a pszichoterápia sem... Végül valahogy magától elmúlt, na ez kicsit túlzás, de olyan szinten vagyok, ami a mindennapi életben nem zavar. Fel merem hívni a pizzériát, merek párizsit kérni a csemegepultostól (legminimálisabb szorongás nélkül), el merek menni egy összejövetelre, meg merek szólítani embereket pl egy új munkahelyen, stb. Éveken át szorongva, de rávettem magam ezekre, mert hát muszáj volt tulajdonképpen, és szép lassan elmúlt. Most is zárkózott vagyok meg félénk, de amit meg akarok tenni, azt meg is teszem.
2019. márc. 13. 13:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ebben szenvedek és nagyon megnehezíti a életem. Egyedül a boltba nem merek elmenni. Minden alkalommal mikor az izodában felveszem a fizetést izzadok mint egy ló alig merek köszönni és tök vörös vagyok. A munkahelyen nem is szoktam beszélni.
2019. márc. 21. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!