A szorongás tényleg csak egy mentális betegség?
Már 10 hónapja, hogy volt pánik rohamom és azóta szorongásom van. A szorongásom azért lett mert pánik roham előtti estén felszívtam egy kis narkót és emiatt szorongtam mert az hittem, hogy emiatt vagyok nagyon rosszul és nagyon bebeszéltem magamnak, hogy függő lettem.
Azóta is utálom magam, hogy kipróbáltam meg ,hogy hagytam magam rá beszélni. De most meg már vagy depressziós vagyok vagy szorongok attól, hogy már soha nem fogok tudni meg gyógyulni csak az orvosság segít. De ha elmennék dolgozni akkor jobban lennék? De nagyon rémisztő mert van, hogy otthonról sem merek kimozdulni.
Vagy elkellene mennem pszichoterapeutához?
Eddig pszichiáterhez jártam, de csak gyógyszert írt ki egy hónapig szedtem de 2 napon belül újra jöttek a tünetek az orvos elfelejtette mondani, hogy fokozatosan kell abba hagyni a szedést. Ez igen mondom tömöm pénzel ezt a szar fejüt azt inkább beszélgetne velem ahelyett gyógyszert tömi belém fele. 😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!