Aki pánikroham utáni szorongás illetve depresszió kinoz, azok kérem leírnák azt, hogy mit éreznek amikor jön a szorongás meg, hogy milyen gondolatok kinozzák. A legbizarabb gondolatot is lennétek szivesek megosztani?
Halállal kapcsolatos, mi lesz velem a föld alatt, mi lesz ha egy szerettem korán meghalt, és nem él teljes életet, mi lesz ha úgy leszek rosszul hogy senki nincs a közelemben aki segíteni tudna
Derealizációval kapcsolatos, mi van ha nem is a valóságban vagyok, hanem ez csak egy film vagy színjáték, mi van ha egyszer teljesen elfelejtek mindent, hogy ki vagyok, stb, mi van ha a körülöttem lévő emberek nem is igaziak, csak megjátszák magukat... Stb...
Most annyira jó ezt olvasni köszönöm a választ.
Eddig gyógyszert szedtem és jól éreztem magam.
Egy hónapig szedtem szorongás oldót meg antidepresszánst csak pszichoterapeuta mondta, hogy hadjam abba, rengeteget javultam, de még mindig érzem, hogy vali nincs rendben velem, forduljak vissza az orvosomhoz? több ideig kell ezekszerint szedni a gyógyszert?
Kitartás!! Kívánom, hogy mihamarabb gyógyuj meg☹️
Én már keresztül mentem ezeken a tüneteken járok futni rengeteget segitett meg focizni a barátaimmal, nagyon rossz időszakon mentem keresztül, de hála Istennek ennek az időnek vége már egy éve küzdök a szorongásal és még szerintem még ennyi időre lesz szükségem teljesen leküzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!