Ez lehetett pánikroham?
Tegnap délutáni alvásból ébredtem fel, mikor nagyon erős szorongás kapott el. Aztán éreztem, hogy hánynom kell, kimentem a mosdóba, de semmi nem történt... a szívem úgy vert, mint az őrült, és folyamatosan levegőért kapkodtam, azt hittem, megfulladok, rettegtem a hányástól, képtelen voltam normálisan lélegezni, attól féltem megfulladok
végül hánytam is kicsit, de nagyon soká csillapodott az inger és a zihálás is, teljesen leizzadtam, a kéz- és lábfejeim zsibogtak, alig éreztem őket, és annyira elfáradtam, hogy leültem a kanapéra, és minimum 1 óráig fel sem bírtam kelni onnan, teljesen kiszállt belőlem az erő
azóta nem történt semmi, tehát betegség kizárva, és sima gyomorrontás sem szokott ilyen durva lenni... nem szeretnék magamnak semmit beképzelni, de egyszer már történt velem ilyesmi ezen kívül, úgyhogy érdekelne, hogy ez az-e, aminek gondolom
Előre is köszönöm a válaszokat.
te jó ég:(
sajnálom. azért erősen remélem, hogy nem ismétlődik meg, de a következő alkalommal elmondom a pszichológusnak. most is félek, hogy "visszajön", nagyon durva érzés volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!