Ezek pánikrohamok voltak?
1.Régebben öngyilkos akartam lenne és mogyorót ettem, amire allergiás vagyok, majd kórházba kerültem. Majd ugyanzet eljátszottam utána és mikor éreztem, hogy rosszul vagyok bepánikoltam kissé és kapkodtam a levegőt ezáltal az ujjaim begörcsöltek és teljesen lezsibbadtam emiatt. De ehhez hozzátartozik, hogy az ijedség ellenére részben szándékosan is kapkodtam a levegőt mivel ettől függetlenül szerettem volna meghalni. Mikor a mentősök lenyugtattak mondták, hogy ez pánikroham volt.
(Igen tudom, hogy hülye voltam és ez már nem szeretnék meghalni, hanem örülök, hogy élek.)
2.Nyár végen az iskolában filmet néztünk és egy kissé véres volt a film. Én nem tudtam, hogy nem bírom a vért, így néztem, majd éreztem, hogy rosszul vagyok, ezért kimentem megmosni az arcom majd mikor jöttem vissza elájultam. Pár percen belül már magamnál voltam, de utaná éreztem, hogy zsibbad a kezem és mondtam a többieknek, hogy lekell nyugodnom, mert úgy éreztem megint pánikolok.
3.Egy hónapja elég csúnyán összevesztem a barátnőmmel és a többi barátaim előtt nekiállt kiabálni nem valós dolgokat, amitől én alapból sírtam... aztán éreztem, hogy nem tudok lenyugodni pedig nagyon leakartam, de ő csak mondta tovább a dolgokat, aztán már csak arra lettem figyelmes, hogy zsibbad az arcom, a kezem, a lábam és, hogy elakarok futni onnan és azt éreztem minden szétesik körülöttem.
A kérdésem az lenne, hogy ezek pánikrohamok voltak-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!