Lassú reakció idő, figyelmetlenség, gyakori szédülés, pánikrohamok, mit tegyek?
Pánikroham kezdetleges érzése dohányzás hatásra is jöhet elő,
A gyógyszerezés sem lesz megoldás,mert megszokod és egyre nagyobb mennyiség kell majd,neked kell valahogy leküzdened meditáció sokat segít
Ismerős érzés. Utólag kiderült ,hogy nálam valószínűleg egy volt halálközeli élmény váltotta ki a pánikzavart. Én is éreztem ezeket a tüneteket, dohányzásnál pánikérzet, néha fura érzés mintha rosszabb lenne a látásom, figyelem zavar, folyamatos aggódás, szociális helyzetekbe pánikroham. Dohányzást időközben abbahagytam, többi tünet megmaradt és erősödött. Amikor tudatosult bennem ,hogy ez lelki eredetű felkerestem egy pszichológust aki, kihozott belőle. Őszintén mondom ,hogy hanyagold a pszichiátert és keress fel egy pszichológust, aki a probléma megoldásában segít. Ezek az antidepresszánsok nem segítenek, csupán elnyomják a tüneteket, félelmeket egy ideig, emellett elég aggasztó mellékhatásai vannak. Kapaszkodóként hasznos lehet, de mindenképp a probléma valódi okozóját kell megszüntetni amit csak te magad tudsz, esetlegesen pszichoterapeuta segítségével. A vérvétel nem hülyeség de szinte biztos vagyok benne ,hogy nálad se találnak semmi szervi problémát.
Erősen ajánlom Szedni Gábor "A pánik" című könyvét. Ha elolvasod teljesen tisztában leszel ezzel az egész pánik dolog működésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!