Pánikrohamaim vannak, vagy csak hisztis vagyok?
Sziasztok. Egy kamasz lány vagyok. Az elmúlt években nem voltam mentálisan egészséges, három éve van szorongásos depresszióm, viszont a legutóbbi egy évben elkezdtem azt is sejteni, hogy pánikbeteg is vagyok.
Az új, vagy stresszes helyzetekben, emberek előtt szereplés közben, tájékozódás esetén jön elő. Ekkor nehezen veszem a levegőt, picikét remegek és izzadok, a szívem is hevesebben ver, gyakran elsírom magam és alig tudok megszólalni. Ez pár percig, de akár egy óráig is kitarthat, utána pedig huzamosabb ideig csak arra gondolok.
Ezek lehetnek esetleg pánikrohamok, vagy csak nem bírom a változást és a szereplést, hisztizem? Fogalmam sincs, nem tudom eldönteni.
Teák! Ami ugyan nem gyógyszer szóval nem olyan erős a hatása, ellenben mellékhatása sem nagyon van az az alábbiak,
én első körben ezeket próbálnám ki a helyedben, ha nem válik be akkor marad az SSRI :( amit viszont csak a PSSD ( [link] tudatában kezdj el szedni!
- orbáncfű (ez a leginkább hatékony, klinikai vizsgálatokkal igazoltan)
- macskagyökér
- citromfű
- kamilla
- tejoltó galaj
- fehér akác
- borsmenta
- máriatövis
- galagonya termés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!