Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egyedül érzem magam, miért?

Egyedül érzem magam, miért?

Figyelt kérdés
Egy csomó ember vesz körül, én mégis egyedül érzem magam, mert senki nincs, akivel igazán jóbanlennék. Az un. legjobb barátommal egy hete összevesztünk, mert nem foglalkozott velem eleget... Most indulok dolgozni, de ottiscsak "öregek" lesznek, és senki olyan akivel komolyabb barátságot köthetnék. Senki nincs akiben igazán bízhatnék :/ mit lehet ilyenkor tenni? Nem akarok hülye kis semmi MSN es beszélgetéseket, nekem a való életben kell valaki, akivel lehetek mint barát.... 16,49 / F
2010. júl. 5. 13:20
 1/2 anonim válasza:
Szerintem neked szeretethiányod van. Próbálj ismerkedni, szórakozni. Ha búbánatos képpel járkálsz a világban, senki nem fog hozzádszólni.
2010. júl. 5. 13:26
 2/2 anonim válasza:

Nem bírod a felszínességet. Nem haverokat, hanem barátokat szeretnél. Érzékenyebb lehetsz a többségnél. Ez önmagában egy nagyon szép, de szélsőséges tulajdonság. Én is évekig szenvedtem tőle.

Keresd meg magadban, és "használd" azokat az értékeket, amiket anélkül is fel tudsz fedezni, hogy mások visszaigazolnák.

2010. júl. 5. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!