Egyedül vagyok azzal, hogy valahol belül megaláztatásnak érzem azt, ha tanítanak?
Ez tanártól is függ. Én a tanáromnál úgy érzem, mintha a barátnőmmel csevegnék, és élvezem minden percét a tanulásnak, felnézek rá, és örülök, hogy új dolgokat tudhatok meg.
De volt olyan tanárom, akinél hasonlóan érzetem magam, mint te.
Én ilyet csak akkor érzek, ha kioktató stílusban tanítanak.
Én sokat tanultam magántanárokkal, de nekem minden ilyen alkalom amolyan "közös munka" volt. Őket érdekelte, h én mire vagyok kíváncsi vagy épp mit nem értek, engem meg érdekelt a válaszuk.
Kedves kérdező!
Ha irritál a magántanár, akkor tanulj az iskolában. De tanuljál. Egy jövőbeni felvételi vizsgán mégsem mondhatod a felmérőnek, hogy én mindent tudok, csak nem jut eszembe. Majd felvesznek olyant, akinek az eszébe jut. Épp az, és épp akkor.
Bárcsak lehetne magántanárom! Utálok suliban,a sok kreténnel együtt tanulni.
A kérdésedre válaszolva: én is utálom, ha kioktató stílusban szólnak hozzám, pl. a szüleim. Tudom, hogy minden joguk megvan rá, de mégis úgy érzem olyankor, hogy ordítani tudnék. Hagyják már, hogy úgy csináljam a dolgaimat, ahogy én akarom!
Ja, ja!
Amíg otthol laksz, meg otthol eszel,ők mongyák meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!