Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segíthetnek még rajtam valahol...

Segíthetnek még rajtam valahol, ha én már magamon nem tudok?

Figyelt kérdés

Depressziós vagyok, mindennap hatalmas erőfeszítés felkelni, és dolgozni menni, vagy bármit is csinálni, szinte kényszeres öngyilkossági gondolataim vannak, hatalmas erőfeszítésbe kerül, hogy ne tegyem meg, vagy ne gondoljak rá.

Voltam pszichiáternél, fölírta a bogyókat, rosszabb lett.

Voltam pszichológusnál, azt mondta nem szeretne velem foglalkozni, mert nehéz eset vagyok. Esetleg magánba... NINCS 8000 FT-OM MÉG HAVONTA SEM, hogy valaki "segítsen rajtam. Mert az hogy beszélhettem egy kívülállónak kicsit segített. De most már nincs.

Az ismerőseimnek, családomnak, barátaimnak egyszerűen képtelen vagyok erről beszélni, mert nem akarom hogy magukra vegyék, azt higgyék miattuk.

Hová fordulhatok még? Már elmúltam 18 a felnőtt mentál gondozókban meg az ellátás egy kalap sz@rral sem ér föl, ott senkinek nincs ideje meghallgatni.

Hová fordulhatnék? Forduljak egyáltalán valahova? Kell a segítség, mert EGYEDÜL NEM MEGY.

Próbáltam, de nem megy.

Nem tudtok valami ingyenes pszichológust ajánlani Budapesten vagy környékén? Nincs valami közhasznú alapítványnak ilyen lehetősége?

Amúgy szívesen kinyírnám magam, de ahogy nem beszélek róla a barátaimnak, családomnak úgy azzal sem akarom őket megbántani, hogy megteszem.

22 éves lány

2010. júl. 5. 12:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
A felirt gyógyszereket mióta szeded?Egyébként ha nem jó egy gyógyszer akkor váltani kell,meg kell találni a neked legjobbat,a depi gyógyitható,ne add fel.Csoportterápia a jó megoldás,gyógyszeres kezeléssel együtt és legalább 3-4 hó mire jobban leszel.
2010. júl. 5. 12:11
 2/27 anonim ***** válasza:

Nem tudok neked semmilyen intézményt ajánlani,de ha segít akkor írhatsz nekem privibe és beszélgethetünk.

Nekem sajnos anyum volt depis de a beszélgetések meghozták a kívánt hatást és meggyógyult.

Ha gondolod nyugodtan írj.

Jobbulást.

Üdv.:M

2010. júl. 5. 12:13
 3/27 anonim ***** válasza:

elfelejtettem az előbb írni hogy én is 22 éves lány vagyok

Üdv.:M

2010. júl. 5. 12:14
 4/27 anonim ***** válasza:

Én egy remek megoldást tudok ajánlani, nekem sikerült pedig éveken át depreszziós voltam. Próbáld ki a jógát, itt egy link hozzá. Csak szánj rá 20-30 percet és néhányszor csináld meg egy-egy héten, és hamar érezni fogod a hatását. Ha még gyorsabb megoldás kell, próbálkozz meditációval. Nem kell hozzá semmilyen vallás vagy etikai elvárás... de ez segíthet, erre is szánj egy kis időt és sok dolgot tapasztalhatsz. Nálam bevált, és már teljesen jól érzem magam :)

Itt a meditáció: [link]

2010. júl. 5. 12:17
 5/27 anonim ***** válasza:
bocsánat, a jóga linkje lemaradt, itt van: [link]
2010. júl. 5. 12:17
 6/27 anonim ***** válasza:

Én is szívesen beszélgetnék Veled. Igaz, nem vagyok sem pszihológus, sem pszihiáter. De, ha gondolod, írj.:)

22/L

2010. júl. 5. 12:20
 7/27 anonim ***** válasza:
Írtam privit :)
2010. júl. 5. 12:20
 8/27 anonim ***** válasza:

"ha gondolod, írj. Írtam neked :)"

Azért biztosra mész? :) De jó látni hogy segítesz neki :)

2010. júl. 5. 12:22
 9/27 anonim ***** válasza:

"ha gondolod, írj. Írtam neked :)"

Azért biztosra mész? :) De jó látni hogy segítesz neki :)

Két különböző ember írta :D Én vagyok a második.

2010. júl. 5. 12:30
 10/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, írni fogok, és válaszolni, csak nem szeretnék leterhelni senkit sem...

Sportolni próbáltam, lovagolni, gyökeresen életvitelt változtatni... A probléma már kb 5 éve fenn áll, az első 3-ban szedegettem a gyógyszereket rendszeresen, váltások is voltak jószámmal, de nem lett jobb, akkor meg minek mérgezzem magam?

2010. júl. 5. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!