Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan maradjon meg a szeretet...

Hogyan maradjon meg a szeretetem, ha én senkitől nem kapok?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok.

Szeretnék pozitívan és nyitottan, szeretettel fordulni az emberek felé, azonban én nem kapok senkitől. Nem, a szüleimtől sem, gyerekként sem.

A párom pedig nemrég hagyott el, mert amikor padlót fogtam, akkor persze, hogy vele is összevesztem. Eddig évekig bírta, pedig szeretett. Mintha lenne egy szeretetszintem, amit újra kell tölteni, különben elkezdek érzéketlenni válni. :S

Egyszerűen utólag veszem észre, hogy mennyire "érzésmentesen" tudok hozzáállni másokhoz, ami nagyon visszaveti a kapcsolataimat.

Mit tehetnék? Merre induljak el?

2019. ápr. 3. 15:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbálj meg - ADNI, - önzetlenül. Ne nézd, hogy KAPSZ-e cserébe. Észre fogod venni, milyen jó érzés, mert egyre többen szeretettel fognak feléd fordulni.Én is ezt gyakorolom, és már hat. Nagyon jó érzés.
2019. ápr. 4. 07:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Próbálkozom.
2019. ápr. 4. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!