Hogyan fogadhatom el magam ~ gyorsan úgy hogy egy lecsúszott, életképtelen drog-függő vagyok?
Akkora függő vagyok már hogy képtelen vagyok fenntartani önmagam. Ezen a rehab se segít, mert egyedül mindig a rossz döntést fogom meghozni. Egyedül ugyanis nem tudok már hinni magamban!
Tökre egyedül leszek mindenképp, és már senkit nem érdekel mi van velem.
Ezt kéne elfogadnom, de csak szomorúságot érzek belül. Végtelen szűnni nem tudó szomorúságot..
# 5
Nem!
Sőt én érzek együtt szegény lánnyal.
Ha tehetném most azonnal helyet cserélnék vele, mert már nagyon elegem van ebből az egészből!
Az én életemnél már mindenki fontosabb!
Csak sajnálom hogy ilyen vagyok. Ennyit tudok tenni.
Hát az a helyzet hogy közben visszaestem. Most azt akarom kipróbálni hogy mi lesz ha nem akarok mereven leszokni. Sőt mivel már mástól nem lehet boldog - cuccozni fogok. Ez lesz a célom. Mert más célt már nem akarok elérni.
Ha pedig véget ér az egész, akkor elmondom magamnak hogy volt egy önálló célom is - amit elértem :)
Mondok egy nagy újságot! A világon szinte minden ember átél szerelmi csalódást. Az első azért nehéz, mert első. A második meg azért, mert második, stb. Mindegyik mögé lehetne ideológiát gyártani.
Ihen, le kell zárni a múltat. Nem törölni kell, hanem lezárni ès tanulni belőle. A drogos múltaddal is ezt kellene tenni. Lezárni,agad mögött hagyni, tanulni belőle és elrettentő példaként emlékezni rá.
Talán esetleg most először nem a neked kényelmesebb opciót kellene választani. Talán nem azon kellene agyalnod, hogy miként tudod elfogadni, hogy gyenge vagy és gyáva, (és akkor sajnáltathatod magad ehy èleten át...nagy karrier...) hanem azon kellene elkezdeni melózni, hogy ne egy tehetetlen senki legyél. Igaz, ez nem lesz olyan kényelmes, cserébe lesz tőle egy èleted. Minden drogos meséjében van egy rakás ellentmondás. A tiedben is. Mindjárt az első, hogy bele akarsz halni az első szerelmed elvesztésébe, miközben tudod, hogy az új kapcsolat kialakításában épp ez a q*rva drog akadályoz. De ezért nem a drogtól szabadulnál, hanem kifogásokat keresel arra, hogy mimént süllyedhetnél egy örök önsaj álatba, mert te nem akarsz új kapcsolatot. Nem lószart nem! Csak be vagy szarva a kudarctól. Van egy hírem: mások is be vannak. Mégsem drogoznak.
Kaptál az élettől egy pifont, amitől te azonnal lent maradtál sajnálni magad.
A vesztest tudod mi választja el a győztestől?
A pofonok száma. Tudod ki kap több pofont? A győztes. Mert feláll belőlük, megerősödve megy tovább a következó pofonig. Csak ő ezeket a pofonokat nem kudarcként, hanem leckének. A vesztes meg az első legyintéstől lent marad és vinnyog egy életen át. A te döntésed, melyik utat választod.
Sikerült elfogadnom magam, és a helyzetet amit teremtettem magamnak. Kicsit lassabban ment mint vártam, de sikerült, és boldog vagyok.
Köszönöm a válaszokat! (Mindenkinek ment a zöld.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!