Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi okom lenne tiszta maradnom...

Mi okom lenne tiszta maradnom (drog) ha egyszer azt látom hogy statisztikailag az a valószínű hogy előbb-utóbb visszaesek majd?

Figyelt kérdés

Már szinte minden létező kábítószert kipróbáltam. Volt egy tisztább időszakom is mert tavaly egy túladagolásban majdnem meghaltam. A drog miatt széthullott a párkapcsolatom is, és egyedül nincs nagyon célom. Attól se nagyon félek hogy meghalok. Idén is elég jól tisztán bírtam, és csak pár visszaesésem volt.

Viszont most megint unalmas lett minden. Elterveztem hogy majd gyűjtök pénzt, és elmegyek dolgozni, de ez is egyre kevésbé érdekel..

Arra gondoltam csinálok egy tisztább időszakot, és eljárok ilyen N.A. csoportokba hátha az segítene, de már ebben sem reménykedem. Mivel mindig is csak egy döntés lesz hogy ne drogozzak, de nem tudom elképzelni hogy a munkahelyi "nyomás" alatt mikor fizut kapok úgy döntsek hogy nem anyagozok. Egy olyan környezetben vagyok ahol ez folyton csábító lehetőség.

Most valahogy megint kezdem elveszteni a célt.. Nemsokára jön a fűvágás, és nekem kb csak abból lenne annyi pénzem hogy el tudjak kezdeni valahol (pl gyárakban) dolgozni. De most azért dolgozzak hogy aztán még többet dolgozzak? Elég vicces ez szerintem.

Arra gondoltam inkább veszek szerecsendiót azt kiütöm magam vele. Viszont ha mindig ezt teszem amikor lesz pár ezrem, akkor talán soha nem jutok semmire az életben.

Hogyan (mitől?) bízhatnák jobban magamban, hogy érdemes tisztának maradnom, és beállni a sorba?

2019. márc. 31. 19:38
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy te már eldöntötted, hogy drogozni akarsz. És ehhez vársz támogatást. Rendben. Hajrá!
2019. márc. 31. 19:43
 2/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt látod, hogy vissza fogsz esni, tényleg ne hagyd abba. Gondolj csak bele, akkor megint szembesülni kéne a hétköznapok nehézségeivel.

Ha lúd, akkor meg már legyen kövér! ééérted?!

2019. márc. 31. 19:43
 3/45 A kérdező kommentje:
Igen. Az a helyzet hogy igazatok van...
2019. márc. 31. 19:45
 4/45 anonim ***** válasza:
78%
Nem lenne egyszerűbb egy aranylövés?
2019. márc. 31. 19:47
 5/45 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda idióta felfogás...

A statisztika...

Nos, a statisztikai adatok szerint a fiatalok saját lakást vesznek.

Ez alapján jövő héten te is vegyél egyet, alsó hangon 20 millió lesz.

Nem számít, ha nincs miből, oldd meg, hiszen a statisztika az statisztika! Semmit sem számítanak a körülmények vagy az egyén akarata!

2019. márc. 31. 19:48
 6/45 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem a legtöbb fiatal különlegesnek akarja tartani magát és úgy akar viselkedni, akkor meg minek nézegetni a statisztikákat? Akkor mégse kimagasló akarsz lenni hanem csak egy a sok birka közül?
2019. márc. 31. 19:51
 7/45 anonim ***** válasza:
100%

Miért szoktál le? Miért akarsz tiszta maradni?

Mi volt az amiért abba hagytad?

Ami nem ártana egy célt kitüznöd. Valamibe bele kezdeni, ami tovább léptet, és elakarod érni.

Hogyan szeretnéd látni 10 év múlva magadat?

2019. márc. 31. 19:54
 8/45 A kérdező kommentje:

Azért szoktam le mert túl sok árnyoldala van ennek. Nem is akarok úgy kinyúvadni, mert ki tudja mit hoz még az élet.

Valahogy elhittem hogy tiszta tudok maradni, de megint eltűnt a célom.

Nem hiszem hogy tudok én rendes életet élni. Akkor meg minek ez a sok erőlködés?

Az a helyzet önmagában nem látok túl sok rosszat abban ha méhészek pár zacskó szerecsendiót. Mégse hernyóval esek vissza, csak jól érzem magam egy ideig.

Nem tudom mi velem a baj.

Egyszerűen nem tudom már elhinni hogy tudnék olyan életet élni mint a többi ember...

2019. márc. 31. 20:04
 9/45 anonim ***** válasza:
100%
Négyeske! Azért ne küldd rögtön a halálba a kérdezőt! Te is minek vagy.. ez a segítség? Dögöljön meg ha kételyei vannak? Így nyilván lesznek is!! Mondjuk azért bírd ki, mert azzal javítod a statisztikát. Érezd már magad csak kicsit jobbnak, és abból legyél erős, hogy te akkor is megcsinálod. Ha tényleg nem akarsz komolyan leállni, akkor meg nyomjad, és nem rontod a statisztikát visszaeséssel. Érted mit akarok mondani? A statisztika senkit se érdekel, te se azzal törődj. Ha lőni akarod magad, mondd a tükörbe és ne bújj ilyen kifogás mögé. Ha meg nem tetszik a valóság, akkor cselekedj másképp, de mindenhogy magaddal őszintén+
2019. márc. 31. 20:18
 10/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Teljesen igazad van!

2019. márc. 31. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!