Ha lázasan speedet nyomatok akkor attól tovább emelkedhet a láz is?
# 4
Ok. Köszi! Már befejeztem ;)
Igen. Teljesen igaza van # 9 -nek.
A függőség ezen szintjén ahol állok nincs sok választási lehetőség. Csak két út van. Valóban!
Mikor elindultam nem is tudtam hogy speedet fogok venni. Igaz cuccot akartam, de pont hogy aludni tudjak. Aztán kiderül hogy van ez. Naná hogy megvettem. Mi mást tehettem volna? Olyan szinten függő vagyok hogy egyáltalán nem vagyok ura a cselekedeteimnek. Már akkor kiderült hogy be fogok drogozni mikor elindultam itthonról.. Amúgy előtte kibírtam vagy 1 hónapot, mégis mikor jött pár nehéz nap - nem tudtam magam helyrehozni, és visszaestem. Egzisztenciálisan amúgy is szinte 0 az egész életem. A drog elvett tőlem már szinte mindent. Ez elől menekülök. Nem hiszek magamban. Nem hiszek már a világban sem. Nem hinném hogy van itt még számomra bármi is a drogokon kívül. De ha bármit elérnék azt is bármikor elvehetné megint ha visszaesnék... Még csoda hogy itt tudok írogatni.. Mivel én nem fogok harcolni az élettel hogy ezt a folyamatot megállítsam, szinte biztos hogy teljesen be fog darálni. Egész életemben 1 pont volt ahol én ki tudtam volna szállni, de akkor is inkább a drogot választottam. Most már nem fogok. Soha, amíg élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!