Ha lázasan speedet nyomatok akkor attól tovább emelkedhet a láz is?
Azthiszem értem, miről beszélsz. Én is voltam már padlón, csak én az alkoholba menekültem. (Azért csak abba mert akkor még nem ismertem a drogokat.) Mikor már majdnem teljesen elsüllyedem, akkor jött az életembe 1 Férfi aki elfogadott amikyen vagyok és minden hibám ellenére szerelmes belém. Nekem ez adott erőt hogy változtassak, legyenek céljaim és tegyek is értük. Az írásodból arra következtetnem-mivel konkrétan nem írtad- hogy nálad is kb. erről van szó, arra vársz hogy legyen kiért kimászni ebből. (Ha már az ember egy bizonyos szint után önmagáért nem képes magáert tenni semmit, akkor legalább legyen 1 olyan személy akiért megteszi.) Ehhez viszont marha nagy szerencse kell(nekem az volt),mivel az ilyen ember ritka mint a fehér holló, és hogy találkozz egy olyannal aki képes lesz segíteni neked és szeretni fog így is hogy egy lecsúszott életű, drogfüggő és jelenleg nagyon gyenge ember vagy. Kívánom hogy megadja neked az élet azt az embert akire vársz és képesek legyetek együtt kijönni ebből! :)
(Ha félreértettem valamit akkor bocsi.)
Neem-nem. Semmit nem értettél félre. Telibe találtad.
Az a helyzet évek óta próbálok egyedül leszokni, de nem megy. Nekem bejött a képbe egy barátnő akibe szerelmes lettem. Csakhogy szépen belekeveredett Ő is a cuccba, és volt egy este... Akkor. Volt egy érzés belül. Amikor fűért mentünk, és nem volt. Én mondtam vegyünk Sp-t mert az volt.
Ott rontottam el az életem azzal a lánnyal! Vagyis valószínűleg az egész életem ott lett elbaszcsizva, mert többé nem hiszem hogy egy ilyen elágazás elé tenne az élet.. Később nagyon belekeveredtünk, és a párom bement rehabra. Ő lett volna életem párja de akkor este mégis a drogot választottam. (Ráadásul ezzel igencsak beleavatkoztam annak az életébe akit szerettem!) Ezzel sem tudtam még igazából szembe nézni.. Na most az a helyzet hogy a történtek után ezt a kapcsolatot már nem lehet helyrehozni. Én meg megint itt maradtam egyedül. Viszont megint nincs cél belül. Magam miatt nem megyek be rehabra!! Az biztos. Lehet jön majd másik lány akibe szerelmes leszek, és akkor miatta majd bemegyek. Vagy lehet olyan lány jön aki függő, és együtt mehetünk a gajdeszba. De legalább érezhetem akkor is egy rövid időre a szerelmet. Nekem csak ez számít. Más nem motivál. Csak a szerelem ~ vagy a fecskendő a karomba. Nincs köztes út.
Amúgy viszont szívből köszönöm Neked azt a jókívánságot kedves # 13.
Ez most megérintett.
Mert a rehabra Csak úgy mehetek be, hogy a szerelem tüze lobog belül a szívemben. A tűz nélkül ugyanis soha nem lesz erőm - hogy azt az utat végigjárjam!
Hogy az utat megadja-e nekem valaha az élet, az kiderül majd. Ha nincs ilyen út akkor az én utam is véget ért
De a szerelmem igazából csak egy "felsőbb" ok lenne számomra - az egyetlen ok ami miatt "így" küzdenék az életben.
Mivel azonban ez már velem soha nem fog megtörténni (ezt érzem belül) ezért egyedül folytatom kilátástalannak tűnő harcom a függőségemmel szemben. Folytatom utam a nirvána felé, és nem várok, nem remélek semmit. Talán egy véget nem érő harc ez köztem.., és a drog között itt az életben. Van hogy ő nyer, mint most az elmúlt időszakban, de belül mindig törekszem rá hogy helyrehozzam magam, (hogy visszatérjek a helyes útra). Egyénileg akármilyen gyenge is vagyok, mindent meg fogok tenni hogy megváltozzak..
Én ezt teszem én magamért, mert ebben hiszek!
Ha mégis a drog győz majd a végén, akkor büszkén halok meg ~ mert az az utat jártam amiben önmagam hittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!