Volt aki sokéve tartó pánikbetegségből és mindennapos szorongásból teljesen meggyógyult?
"életükben nem szedtek, de osztják az észt"
Szedtem. Életem első komoly depressziós epizódjánál pszichiáterhez fordultam, antidepresszánst írt fel és mellette rövid terápiát folytatott. Az antidepresszánst saját kérésemre hagytam el, mert bár folyton vigyorogtam tőle és pörögtem, belül ugyanolyan rosszul voltam. Amíg szedtem, többen is megkérdezték, hogy drogozok-e, mert szerintük "furcsán" viselkedtem.
A pszichiáter csak átmenetileg segített, néhány év után újra visszatért minden problémám, mégpedig súlyosabban.
Ezért döntöttem úgy akkor, hogy inkább pszichológushoz fordulok és biztos voltam benne, hogy nem akarok gyógyszert szedni. Ez a terápia már hosszú távú és gyökeres változásokat hozott, a személyiségem szerveződött újra, sokkal hatékonyabban. Évek teltek már el a terápia lezárása óta, de a hatása azóta is tartósan érzékelhető. Pánikrohamom egyáltalán nem volt, de semmilyen más tünetem, pedig elég komoly stresszhatások értek azóta is.
Kérdező
Jó akkor kínlódj tovább, biztos sokkal jobb, mint néhány - egyaltálan nem is biztosan fellépő - mellékhatás. Nekem egy sincs. És elárulok egy nagy titkot is: hízni csak kajától lehet.
55% Nem kell ugatni, ha valami nem tetszik.
A gyógyszer káros, megbolondul tőle az ember. Én is szedtem ilyen mérgeket és saját magamtól hagytam el. Érdekes, sokkal jobb lett a problémamegoldó készségem mióta nem szedek pszichiátriai drogokat.
Kérdező, ne foglalkozz a sok gyógyszeripar béren cél, akik reklámozzák ezeket a káros szarokat. A pánikbetegséget az elfojtott érzelmek és a rossz körülmények okozzák.
17-es
Hsz-od alapján jobb lett volna, ha tovább szeded.
#18 De igenis lehet sírni. Le kell szarni, ki mit mond.
Én szoktam mások előtt sírni és nem játszom a kemény macsót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!