Napokig tartó másnaposság vagy más probléma lehet?
szóval, szombat és vasárnap távoli rokonságot látogattunk, igazi idősebb falusi figurák,
gyakorlatilag bor és pálinka, sör hármasa ment szombat déltől vasárnap délig.
Ritkán ugyan de szoktam inni, az viszont biztos hogy nem ilyen sokat, 2-3 havonta egy hétvége alatt 1-4 feles meg 2-3 sör, most ennek a mennyiségnek a többszöröse volt egy nap alatt
Szóval, nem voltam különösebben "részeg" , mindenre pontosan emlékszem, viszont vasárnap este kezdődtek a gondok, elkezdtek pillanatok kiesni,
pl. a telefonom a táskámba vagy épp zsebembe raktam de nem emlékeztem rá és keresnem kellett, ilyen volt többször is. Vagy épp a vitaminom eltűnt az asztalról de nem emlékeztem hogy bevettem volna, közben pedig egyedül voltam otthon,
gyakorlatilag ilyenekből állt a hétfő, kedd, szerda.
folyamatosan javult ugyan, ma azaz csütörtökön szerintem már közel a régi szinten van a memóriám, szóval hétvégére várhatóan ismét tökéletes lesz.
viszont nem értem ezt a jelenséget, tompa, feledékeny voltam és elég zavaros volt a világ, de hogy lehetne valaki napokig másnapos ha nem iszik utána alkoholt, az alkohol sem napokig ürül ki a szervezetből.
azért elég félelmetes volt, mondhatni nagyon is jó a memóriám, de ezalatt a 3 nap alatt mint ha totálisan tönkrement volna rövidtávú memóriám. Mi lehetett ez az egész?
Legalább tudod most már hogy nem kell ennyit inni.
Van aki nem bírja az alkoholt és tudomásul veszi.
egyébként 30 múltam, az is tény hogy másnapos még soha nem voltam.
- egyszer még középiskolában volt hogy annyira sokat ittam hogy az este fele kiesett, hányás de másnap már rendben voltam.
- másodszor meg pár éve egy céges vacsorán ahol a főnök kínai volt, nagyon kínálta a rizspálinkát, de ott is, másnap hánytam egyet és kész.
ilyen hogy a rövid távú memória sérült volna még nem volt, kedden már nyugodtabb voltam ahogy éreztem hogy lassan de biztosan javul, de azért elég para volt így is, meg zavaró.
EZ nem másnaposság. Részegen kihagyhat a memoriád és furcsaságokat érezhetsz, de másnap max fejfájást, hányingert szédülést, de ilyen emlék kimaradások nem lehetnek.
Föleg nem még napokig.
de nekem semmi bajom a borral, ittam már bort, néha néha szoktam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!