Volt aki sokéve tartó pánikbetegségből és mindennapos szorongásból teljesen meggyógyult?
Hát...velem így volt, de nem biztos, hogy tudok érdemben segíteni. Az első lépés az volt, hogy leálltam a gyógyszerrel (csak Ataraxot szedtem, semmi extra, minden orvos szerint kb. placebo) de nekem még ez is gondot jelentett a munkám során (az akkori munkám bölcsiben volt gondozónő, nem tudtam ellátni rendesen a munkámat, annyira "leszedált" a gyógyszer). Így elég hamar elhagytam a gyógyszert, nem volt egyszerű, de erőt vettem magamon.
A huzamosabb megoldást a párkapcsolatom jelentette, azóta pedig szinte nulla pánikrohamom van, hogy elköltöztem otthonról, és összeköltöztem a párommal...
Szóval nálam betudható a problémám, körülményeim megoldásának...ha minden változatlan maradt volna, nem tudom hogy másztam volna ki belőle.
Nem volt nagy segítség, tudom. De fontos megtalálni a probléma gyökerét, és azon segíteni, változtatni...
Én megértem, hogy ezek után csalódtál, de azért nem minden pszichológus ilyen, sőt... Igen, vannak kóklerek, akik elveszik az ember kedvét, csak az a gond, hogy így pont azt nem találod meg, aki tényleg tudna segíteni...
Én is ismerek több olyan embert, akinek korábban rossz tapasztalatai voltak, de aztán megtalálta azt az egyet, aki tényleg segített. Ez azért egy kicsit olyan, mint a párkapcsolat... attól, hogy valakinek az első x kapcsolata nem működik, még nem jelenti azt, hogy soha nem lesz működőképes...
Annál is pont ugyan ez van....
Azért egy pszichológus elkér 10ezret egy alkalomra minimálbérből annyira nincs kedvem tovább kísérlezni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!