Panikbeteg lennek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A tortenetem ott kezdodik hogy 17 eves korom ota nagyszuleimmel elek. Most 23 vagyok. Sajnos nemreg nagymamam es nagypapam is meghalt, 3 heten belul, 2 fontos embert vesztettem el. Es a ferjemmel es a 2 eves kislanyommal elek igy. Igye mindig megszoktam hogy mamaek itthol vannak ugye nyugdijasok voltak. Tehat igy semmi nem is tortent velem. Hanem miota nincsenek azota kezdodott ez az egesz. ugye a ferjem dolgozik es a lanyommal vagyok itthol. Szegyen nem szegyen de anyanak egesznap itt kell lennie velem (mig ferjem haza nem er a munkabol) mert iszonyuan felek a rosszullettol. Ez akkor szokott ramtorni ha anya pl elmegy a boltba (tehat ha egyedul vagyok itthol akkor altalaba mindig ramtor es ezert kell anyanak itt lennie velem ) es ugye egyedul vagyok itthol akkor eszembe jut hogy uristen rosszul leszek mert magam vagyok elkezd kiugrani a szivem a helyerol volt hogy remegett a kezem is mely levegot veeszek. Itt van a kislanypm mi lesz vele ha rosszul leszek itt lesz egyedul magaba... stb.. tehat vmi borzaszto erzes. Olyan mintha elojonne ez az egesz es rapanikolok erre a rosszulletre.megijedek nsgyon. Ez ellen mit tudnek tenni hogy elmuljon? Mert anya se lesz itt velem a vegtelensegig. Gyogyszert nem szeretnek szedni. Foleg nyugtatokat nagyon gyogyszerellenes vagyok. Pszichologus nem hiszem h tudna segiteni attol se lennek jobban. Kerlek adjatok tanacsot.. mert ez borzaszto.2019. márc. 25. 18:57
11/13 anonim válasza:
"a kérdezőnek van joga ítélkezni!"
Hmmm...
csak akkor - ha nem jó ítéletet hoz - ne várja el, hogy bárki is segítsen neki.
12/13 anonim válasza:
Isten senkit nem ítél el mivel nem létezik 😁
13/13 anonim válasza:
Vagy ha mégis létezik nem foglalkozik ilyen pitiáner dolgokkal. Egyébként Magyar helyesírás szabályai 12. Kiadás. Sokat segíthet. Jó kihívás is, addig sem pánikol a kérdező hanem fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!