Pánikbeteg vagyok?
Körülbelül fél éve kezdődtek a tüneteim. Mentem autóval a barátnőmért amikor hirtelen elkapott egy zsibbadó megsemmisülés érzés, azt hittem meg fogok halni, félre kellett állnom, és szólni egy embernek hogy segitsen, az az érdekes amint velem volt hirtelen jobban lettem. Vártunk egy 15 percet, elindultam és utána egyből rosszul lettem megint. Hívtam anyámat, de remegett a kezem és beszélni nem tudtam. Azóta minden nap délután 6 fele, főleg munka közben meg vezetés közben érzem hogy jön ez az érzés. Néha el tudom nyomni de 2 hetente előjön és borzasztó, szinte érzem ahogy meghalok, de aztán nem tortenik semmi. Egyik rosszullétnél bementem a sürgősségire, ahol ekg mellkas rontgen vervetel után azt mondták szorongok, voltam neurológusnál, az is azt mondta szerinte a szorongástól van. Van valaki hasonló cipőben? Mi segithet, pszichoterápia?
Előre is koszi a valaszokat
Pontosan ugyanilyen rohamaim voltak nekem is. Egy idő után már nem is mertem vezetni. Aztán rosszabb lett, már nem csak vezetés közben jött, hanem bárhol, bármikor.
És igen, a pszichoterápia segített, évek óta semmilyen rohamom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!