Aki panikbeteg, neked hogy kezdodott?
Figyelt kérdés
Hogy alakult ki? Egyre gyakrabban lett panikrohamod? Nekem volt egy 5 eve, aztan 3 eve, 1 hete es 1 napja. Most akkor vajon ez egyre gyakoribb lesz? Az utolso ota nagyon felek, hogy mikor lesz megint. Az a gaz, hogy az utolso annyira eros volt, hogy osszeestem. Azt gondoltam, hogy a panikos mindenfeletol retteg, de azt nem tudtam, hogy konkretan ossze lehet esni egy panikroham alatt. Legyszi panikosok irjatok nektek hogy volt/van! Es ti nem szegyellitek? Ugy erzem innentol csak nyug leszek mindenkinek.2018. nov. 25. 07:00
1/2 anonim válasza:
Engem a munkahelyemen idegeltek ki. Amikor már többször mentem mentővel a kórházba, mint busszal haza, akkor már tudtam, hogy valami nem fain. Ne ess kétségbe, ebből is meg lehet gyógyulni. A pánikot az idegrendszer feszültsége okozza, és az, hogy mindig harckészültségben vagy idegileg. De millió meg egy módja van, hogy ellazítsd magadat. Relaxálás, meditálás, sportolás, jóga, vígjátékok, nyugis zenék, stb.
2/2 anonim válasza:
Gyakorlatilag a semmiből jött, minden előjel nélkül.
Ilyenkor persze aztán vannak ilyen okoskodások, hogy de a múltban csak van valami, ami okozza stb. Hülyeség, mindenkinek vannak sötét és nehéz részei a múltjának, mégsem pánikbeteg mindenki.
És igen, a 2. aránylag soká jön, aztán megszaporodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!