Az ember átlagban milyen időre képes visszaemlékezni? 3-4 éves koráig?
Figyelt kérdés
remélem jó a témakör.
Tehá pl 25-30éves fejjel, általában mire lehet visszaemlékezni gyerekkorból? Van erre szabály hogy általában mikor kezdenek el raktározódni az emlékek? Mertén csecsemőkoromról semmire sem emlékszem.
2010. júl. 2. 21:32
11/13 anonim válasza:
Nekem a legkorabbi emlekem 4 eves korombol van.. Aztan meg ovibol van par, majd kb 14 eves koromig alig.
12/13 anonim válasza:
Nem rosszból, de a kérdező nem az emlékekre kíváncsi, hanem hogy átlagban milyen időre tud visszaemlékezni az ember.
Nem tudok pontos választ adni, de szerintem memória és agy kérdése természetesen, valamint az, ami akkor jutott az eszembe amikor az első választ olvastam (isten éltesse a 70 évével! :)). Ez a dolog az, hogy milyen meghatározó emlék is az, amire emlékszik az ember. Egy háború kisebb korban is mély nyomot hagy az emberben. Vagyis én így gondolom. Hál istennek még nem éltem meg egy háborút sem.
Remélem segíthettem
13/13 anonim válasza:
Pontosabban: Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!