Akik kisereltek meg ongyilkossagot, mi miatt nem sikerult vegul? Hogyan probaltak meg?
Teljesen kivagyok keszulve. Gyerekkent is megalaztak, leerettsegiztem, igaz a matek nehezen ment, de meglett azert. DolgoztM eddig 4 munkahelyen. Mindenhol furcsanak tartottak. Maganeleti szempontbol meg sikertelen vagyok, sosem volt meg kapcsolatom. Megalaztak ok is, szex sem megy, nem tudok elmenni. Aszexualis nem vagyok, mert ha arra gondolok, hogy szexelek valakivel az jo erzessel tolt el. De elesben leblokkolok. Ujonnan hangulatingadozasaim vannak, hol a melyen vagyok, hol par oraig a fellegekben. Igazabol egyedul vagyok, apuval ritkan beszelek, ocsemmel is, anyu nem el. Rokonok es par ismeros van. Nagyon rossz minden nap ujonnan. Pszichiatriara nem szeretnek kerulni, gyogyszereket sem szeretnek szedni. Jelenleg nincs munkam. Es nem lustasagbol nincs, mert 4 evig dolgoztam , de nem birom az embereket, leblokkokok, nem megy a tarsas beilleszkedes. Igy leelni egy eletet nem szeretnek. Egyedul nem akarok maradni, de nyilvan problemas embert senki nem akar maga melle. Eddig voltak celok, munka, kisebb lakas idovel, de mara mar azbsem erdekel. Az elmult egy honapban dontottem el, hogy veget vetek az egesznek, mert faradekonyabb vagyok, egesz nap aludnek, vegig stresszelem a napot es ez kimerit idegileg.
Arra gondoltam, hogy eros nyugtatokat szedek be, mondjuk ugyb10db-ot, az talan kinyir. Persze sokat sirok, mert nem ertem, mieet kaptam ezt az eletet. Kinszenvedes. Inkabb lennek toloszekes, vagy egy kezemet /labamat odaadnam, de ezzel az idegallapottal nem megy tovabb semmi sem.
Koszonom elore is segitseget! 26 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!