Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akik kisereltek meg ongyilkoss...

Akik kisereltek meg ongyilkossagot, mi miatt nem sikerult vegul? Hogyan probaltak meg?

Figyelt kérdés

Teljesen kivagyok keszulve. Gyerekkent is megalaztak, leerettsegiztem, igaz a matek nehezen ment, de meglett azert. DolgoztM eddig 4 munkahelyen. Mindenhol furcsanak tartottak. Maganeleti szempontbol meg sikertelen vagyok, sosem volt meg kapcsolatom. Megalaztak ok is, szex sem megy, nem tudok elmenni. Aszexualis nem vagyok, mert ha arra gondolok, hogy szexelek valakivel az jo erzessel tolt el. De elesben leblokkolok. Ujonnan hangulatingadozasaim vannak, hol a melyen vagyok, hol par oraig a fellegekben. Igazabol egyedul vagyok, apuval ritkan beszelek, ocsemmel is, anyu nem el. Rokonok es par ismeros van. Nagyon rossz minden nap ujonnan. Pszichiatriara nem szeretnek kerulni, gyogyszereket sem szeretnek szedni. Jelenleg nincs munkam. Es nem lustasagbol nincs, mert 4 evig dolgoztam , de nem birom az embereket, leblokkokok, nem megy a tarsas beilleszkedes. Igy leelni egy eletet nem szeretnek. Egyedul nem akarok maradni, de nyilvan problemas embert senki nem akar maga melle. Eddig voltak celok, munka, kisebb lakas idovel, de mara mar azbsem erdekel. Az elmult egy honapban dontottem el, hogy veget vetek az egesznek, mert faradekonyabb vagyok, egesz nap aludnek, vegig stresszelem a napot es ez kimerit idegileg.

Arra gondoltam, hogy eros nyugtatokat szedek be, mondjuk ugyb10db-ot, az talan kinyir. Persze sokat sirok, mert nem ertem, mieet kaptam ezt az eletet. Kinszenvedes. Inkabb lennek toloszekes, vagy egy kezemet /labamat odaadnam, de ezzel az idegallapottal nem megy tovabb semmi sem.

Koszonom elore is segitseget! 26 vagyok

2019. márc. 9. 21:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mindenki így érzi, de ha megpróbál változtatni előbb-utóbb megtanul együtt élni velük. Elfelejteni sose lehet, de megtanulja az ember hogyan éljen együtt velük. A kiegyensúlyozott, teljes élet meg kinek van meg manapság?
2019. márc. 9. 22:47
 22/28 A kérdező kommentje:
Amire en vqgytam mindig, baratok, egy kapcsolat (szeretetben , mrgertesben) , tervezni kozosen a jovot. De tudom, hogy nekem ebben az eletben ez eselytelen. Egy remenyem van a reinkarnacio. Most ezen biztos, slkan megrokonyodnek, de remelem, hogy letezik. Mivel az nem fer, hogy valaki pl olyan, mint en. ( diagnozist nem tudok irni, mert nem voltam pszichiaternel), rakos, toloszekes stb. Valakinek pedig minden osszejott, csalad, egeszseg stb. Szerintem mindenkinek jar(na) efy teljes elet. Ez szamomra megmafyarazhatatlan jeelnseg, hogy miert vannak ezek a kulonbsegek.
2019. márc. 9. 22:56
 23/28 anonim ***** válasza:
De neked adott a lehetőség, hogy változtass, mert nincs olyan betegséged, amit ne lehetne leküzdeni. Neked a hozzáállásodon kéne változtatni. Ahogy fentebb is írtam, először kezdj el netes oldalakon beszélgetni, minél jobban ráhangolódni az emberekre, aztán jöhet élőben is. Bár nem tudom hol laksz, de például Budapesten rengeteg szabadtéri ingyenes porgram van. Akár csak egy séta valamilyen rendezvényen. És ahogy egyre nyitsz a világ felé úgyis jönnek a barátok és a kapcsolat is. De ez egyik napról a másikra csettintésre nem megy.
2019. márc. 9. 22:59
 24/28 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el egy pszichológushoz! Majd ha úgy látja a helyzetet akkor tovább küld pszichiáterhez és akkor bezony gyógyszeres kezelés is muszáj, mert ezt így már nem nagyon fogod tudni leküzdeni egyedül. Segítségre van szükséged! Csak az a kérdés, hogy képes vagy-e arra, hogy felemeld a telefont és időpontot kérj..vagy háziorvostól beutalót
2019. márc. 9. 23:32
 25/28 anonim ***** válasza:
Én az akasztást próbáltam,és gyógyszerrel. Mindd2-töt túléltem. Tervezek egy 3.-dikat is de az sikeres lesz. Senki se fogja tudni. Mert senkinek se fogom elmondani.
2019. márc. 10. 07:12
 26/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. A szex miatt szerintem ne aggódj ennyire, mert attól még simán lehet jó kapcsolatod.. Nekem nemrég volt egy barátnőm aki eddigi életem legnagyobb szerelme volt, és a fél év alatt nem is szexeltünk. Ez pl nálam sem fontos, sőőt még így szerintem jobb volt. Amúgy nincs semmi problémám, és az estemben inkább az volt az ok, hogy a volt barátnőm már az elején kijelentette hogy nem akar ilyesmit.., én pedig elfogadtam. Szóval biztos van ilyen pasi is, mert én is ilyen vagyok! Ez miatt ne legyél szomorú.
2019. márc. 10. 08:12
 27/28 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Sokat gondolkoztam, lehet gyengenek tartotok, de ugy erzem, hogy nem birok egyuttelni a problemaimmal. A problemaim nagy reszet le sem irtam. Kulfoldon is gondolkoztam, hatha ott masabb lenne minden, de abba nem merek belevagni, nyelvtudas nelkul es egyedul nem vagyok ra kepes. Az ember itt meg hiaba megy el masik varosba, nem akarok menekulni tovabb.
2019. márc. 10. 09:35
 28/28 A kérdező kommentje:
Sajnos az elet semmilyen teruleten nem alltam meg a helyem. Valahogy mindig en voltam kipecezve, utolag belegondolva nyilvan okkal. Nagyon rosszul erzem magam. Par eve elhataroztam , mikor a volt melohelyemen kezdtem dolgozni, hogy ejjel -nappal dolgozok, amenyit csak lehet. Igy is tettem. Majd onnan jonnom kellett. Megismertem valakit, kezdemenyezett es eleg rosszul sult el minden, az egesz ceg elott meg lettem alazva, pedig tudnom kellett volna az elejen, hogy nekem nem valo kapcdolat. Probaltam rejtegetni a gondjaimat, hogy senki ne lasson semmit. Es nyilvan, ha az ember uj helyre megy dolgozni, elobb-utobb kibukik ott is minden. Kerdezgetnek, hogy csalad, baratok, kapcsolat. En meg kb elsullyednek szegyenemben ezeknel a kerdeseknel.
2019. márc. 10. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!