Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy elkeruljem...

Sógor Dávid kérdése:

Mit tegyek, hogy elkeruljem az ongyilkossagot a csslad es vilag nyomasa miatt?

Figyelt kérdés
Anyam idegbeteg a munkahelye miatt, ezert ideges es rajtam vezeti le. Annyi dologert hibaztatott mar amihez kozom sincs hogy nem tudtam az iskolara figyelni. Ezert rontottam es uj ok az orditasra. Mar az iskolaban 45 percig jon ram a nyomas a tanarok szidasa miatt es nem erdekli oket mi van otthon, anyamat viszont nnal inkabb h mi a suliban. Tanacstslan vagyok. Egyik reggel az utolso pillanatban loktem magam vissza hogy ne lepjek busz ele..
2018. jan. 7. 18:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

kerlek mindenkeppen keress fel egy szakembert, iskolapszichologus, online terapia, magyar suicide hotline (nem tudom itthon letezik e ilyen) vagy barmi, ami segithet. illetve gondolj arra hogy fogalmad sincs mit hozhat a jovo, es amint elkoltozol a csaladi hazbol minden jora fordulhat.

nagyon sajnalom hogy ilyen a gelyzeted de kerlek maradj eros !!

2018. jan. 7. 18:27
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Ne menj haza, csak este, addig tanulj a könyvtárban vagy valahol, ahol nyugalom van. Ha meg betöltöd a 18-at, költözz el otthonról kollégiumba, tanulj levelezőn, dolgozz mellette.
2018. jan. 7. 18:34
 3/14 anonim ***** válasza:
78%

Most kollégiumba menjen vagy tanuljon levelezőn?

És miből fizesse az albérletet meg a levelező szakot? Sablonok...

Kérdező: miért szidnak téged a tanárok? Nem hinném, hogy ne érdekelné őket mi van otthon. Szerintem objektívebben kellene nézned a dolgokat, kicsit furcsa, hogy veled mindenki csak rosszul bánik.

2018. jan. 7. 18:46
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
3-as. Nehogy már meg kelljen magyaráznom. Amíg el nem végzi a középiskolát legyen minél kevesebbet otthon, tanuljon máshol. Ha betöltötte a 18-at, költözzön el, tanuljon tovább munka mellett. Mit nem értesz? De amúgy tök mindegy, nem neked kell érteni.
2018. jan. 7. 18:47
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
Juj most nagyon megmondtad a frankót. Fogalmad sincs semmiről, nagyokos.
2018. jan. 7. 18:53
 6/14 anonim ***** válasza:
23%
Tudtommal te szóltál be nekem. Te még öngyilkosságba is hajszolnád a kérdezőt, úgy beszóltál neki, őt hibáztatod, kis troll.
2018. jan. 7. 18:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a hetvenhárom százalékos nem mond hülyeségeket. Most komolyan: Valaki öngyilkos akar lenni mert szidják a tanárok? És nem érdekli őket mi van? Olyan NINCS hogy egy tanárt se érdekel. És olyan sincs hogy mindenki más hibás meg gonosz, mindig vannak segítő szándékú emberek. Csak keresni kell a segítséget. Már ha igaz a kérdező sztorija, és nem megint valami hülye kis troll viccelődik mások számára életveszélyesen komoly dolgokkal.
2018. jan. 7. 19:29
 8/14 anonim ***** válasza:
23%
7-es. A tanárok csak azt látják ebből az egészből, hogy nem tanult meg semmit, nincs kész a házija, ezért szidják le.
2018. jan. 7. 19:31
 9/14 anonim ***** válasza:
A tanárok is emberek, bármilyen megdöbbentő. Mikor én voltam nagyon nagy bajban, éppen a tanárom mentett ki belőle. csak merni kell segítséget kérni akármilyen nehéz is. Az öngyilkosság a könnyebb út, nem megoldás. Amúgy hibádzik a sztori. Apuka, nagyszülők, rokonok totál nincsenek? Mindenki süket és vak hogy senki sem segít?
2018. jan. 7. 19:42
 10/14 anonim ***** válasza:
49%

Tudod meg mennyi igazi stressz lesz az eletedben?

Akkor majd ezen jot nevetsz

2018. jan. 7. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!