Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy elkeruljem...

Sógor Dávid kérdése:

Mit tegyek, hogy elkeruljem az ongyilkossagot a csslad es vilag nyomasa miatt?

Figyelt kérdés
Anyam idegbeteg a munkahelye miatt, ezert ideges es rajtam vezeti le. Annyi dologert hibaztatott mar amihez kozom sincs hogy nem tudtam az iskolara figyelni. Ezert rontottam es uj ok az orditasra. Mar az iskolaban 45 percig jon ram a nyomas a tanarok szidasa miatt es nem erdekli oket mi van otthon, anyamat viszont nnal inkabb h mi a suliban. Tanacstslan vagyok. Egyik reggel az utolso pillanatban loktem magam vissza hogy ne lepjek busz ele..
2018. jan. 7. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Na iden utolsó, de mindenkinek az fáj éppen amiben benne van. Felnőtt fejjel bolondságnak tűnik mennyit görcsöltünk a suliban a semmin- de ez csak utólag esik le mindenikek.
2018. jan. 7. 19:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Probaltam mind az osztalyfonokkel es par tanarral beszelni de azt mondtak ne foglalkozzak vele es nyugodtan tanuljak
2018. jan. 7. 20:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Iskolapszichológusotok van?
2018. jan. 7. 20:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a 73 %-os válaszoló...

Nekem sem volt fenékig tejfel az életem, és egyik tanár sem hajtott el akikhez közelebb álltam, mert tudták mi a helyzet. Ha nem tanultam azt mégis szóvá tették, és nem is nagyon fordult elő, hogy nem tanultam. Volt egy tanár akinek elmondhattam ha volt valami, és ez segített. De attól még bevágta az egyest ha nem tanultam és lecseszett és igaza volt, és nem akartam emiatt busz elé ugrani soha.

2018. jan. 7. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!