HOgy verhetnem ki a fejembol az ongyilkossagot? 15L
Sziasztok!
Most vegzem az altalanos suit, s mindenkeppen a tanito kepzobe szeretnek be jutni.Mindenki a legjobbakat varja el tole, s tudom, hogy mindenkinek csalodast fogok okozni, anyu, apu, oszi, igazgatono.Egyszeruen mindenkinek, es mar azt tervezem, akarva akaratlanul, hogy ha nem sikerul bejutnom, mert keves hely van akkor ongyilkos leszek.Annyira belebolondultam ebbe az egeszbe, es a pszihologiaba, mindenkin probaltam segiteni, blogokat keszitettem kamaszoknak.S vegul megis en kerulok ilyen szar helyzetbe.Probaltam felemelni a kezem es megnyogodni de nem megy.Felek, hogy egyszer tenyleg elborul az agyam es megteszem.MIT TEGYEK
Középsuliba? Mintha annyira számítana, pedig szerencsére nem. A másik oldalról is inkább egy gyengébb suli, mint egy túl erős. Egyébként is, tanítóképzőhöz ez úgy sem számít. És tudod miért? Mert röhejesen alacsony a ponthatár. Ha 3-mas átlagod van és átlag 60%-ra érettségizel, az bőven elég. Hozzácsapsz egy közép nyelvvizsgát és minden oké. Ennyi pontot még az is összeszed, aki egész középiskola alatt nem csinál semmit azon kívül, hogy ott van az órán. Ezért ebből a szempontból tényleg mindegy hova kerülsz.
Vagy baj egy gyengébb iskola, szeretnél a barátaiddal maradni, vagy mi a pontos oka annak, hogy ennyire lényeges? Ne csináld már a kínai példát, ahol egy pontszám miatt is tömeges öngyilkosságot követnek el. Mintha ezen múlna az élet...
"mindenkinek csalodast fogok okozni, anyu, apu, oszi, igazgatono"
Mindenki a sajátjáért felelős.
Nekik maguknak kell megteremteni a boldogságukat.
És, TE kinek az életét is szeretnéd élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!