Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » HOgy verhetnem ki a fejembol...

HOgy verhetnem ki a fejembol az ongyilkossagot? 15L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most vegzem az altalanos suit, s mindenkeppen a tanito kepzobe szeretnek be jutni.Mindenki a legjobbakat varja el tole, s tudom, hogy mindenkinek csalodast fogok okozni, anyu, apu, oszi, igazgatono.Egyszeruen mindenkinek, es mar azt tervezem, akarva akaratlanul, hogy ha nem sikerul bejutnom, mert keves hely van akkor ongyilkos leszek.Annyira belebolondultam ebbe az egeszbe, es a pszihologiaba, mindenkin probaltam segiteni, blogokat keszitettem kamaszoknak.S vegul megis en kerulok ilyen szar helyzetbe.Probaltam felemelni a kezem es megnyogodni de nem megy.Felek, hogy egyszer tenyleg elborul az agyam es megteszem.MIT TEGYEK

2013. máj. 15. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne másnak akarj megfelelni. Ha leteszed bárhol az éretségit utána mehetsz még tanító képzőbe. De csak akkor menj ha te is oda szeretnél menni. Mert egyébként nincs értelme. Ezt megbeszélheted anyukáddal is.
2013. máj. 15. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Középsuliba? Mintha annyira számítana, pedig szerencsére nem. A másik oldalról is inkább egy gyengébb suli, mint egy túl erős. Egyébként is, tanítóképzőhöz ez úgy sem számít. És tudod miért? Mert röhejesen alacsony a ponthatár. Ha 3-mas átlagod van és átlag 60%-ra érettségizel, az bőven elég. Hozzácsapsz egy közép nyelvvizsgát és minden oké. Ennyi pontot még az is összeszed, aki egész középiskola alatt nem csinál semmit azon kívül, hogy ott van az órán. Ezért ebből a szempontból tényleg mindegy hova kerülsz.

Vagy baj egy gyengébb iskola, szeretnél a barátaiddal maradni, vagy mi a pontos oka annak, hogy ennyire lényeges? Ne csináld már a kínai példát, ahol egy pontszám miatt is tömeges öngyilkosságot követnek el. Mintha ezen múlna az élet...

2013. máj. 15. 18:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Eppen az, hogy egy baratom sem lesz ott s egy nagyon jot fog tenni nekem.Bevallom, megszallot vagyok.Mindenki a barataim kozul is s az ellensegem kozul is azt hiszik, hogy ugysem jutok be s en ugyis megmutatom nekik.Maskulomben itt Romaniaban nem ugy megy.28 hely van, es annyian idnulnak, hogy az ne igaz.
2013. máj. 15. 20:20
 4/7 dani900 ***** válasza:

"mindenkinek csalodast fogok okozni, anyu, apu, oszi, igazgatono"

Mindenki a sajátjáért felelős.

Nekik maguknak kell megteremteni a boldogságukat.

És, TE kinek az életét is szeretnéd élni?

2013. máj. 15. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Néha néha én is félek hogy megteszem. Pedig én 26 vagyok. Figyelj én azt mondom, nézz a családodra. Szeretnek? Boldogok vagytok? Törődnek veled? Támogatnak? Ha ezekre igen a válasz akkor nyugi. Akkor szerencsés vagy. Az én apám tönkretette az életünket. Az életemet. :( Csak azt remélem, hogy kb 2 és fél év múlva olyan tudás birtokában leszek amire mindig is vágytam, tehát sikeresen továbbtanulhatok, és hogy egyszer eljön a pillanat amikor fogom, összepakolok és lelépek. Valami szép helyre. Ahol nyugalom van, csend. És ezek az állandósult problémák végre leszakadnak rólam. Végleg. Talán Spanyolországba megyek. vagy valamelyik szigetre, Mallorca talán. És végre szabad lehetek.
2013. máj. 15. 22:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem mostoha apam van.A mi eletunket is tokre teszi a dolgoztatas miatt no meg, hogy egy alkesz.
2013. máj. 16. 17:01
 7/7 anonim válasza:
szia kerdezo mi lett veled??? am engem is allando ongyilkossagi gondolatok kinoznak, csak en mar mindentol undorodom az elettol meg foleg el akarok pusztulni
2016. júl. 22. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!