Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan "verhetném át" anyát...

Hogyan "verhetném át" anyát holnap?

Figyelt kérdés

A szülinapját megyünk ünnepelni egy étterembe, viszont a tortát amit az ebéd után felszolgálnak délelőtt kell elhoznom a cukrászdából és átvinnem az étterembe. Csak nem tom hogy mit mondjak neki hogy miért megyek el itthonról?

Szóval valamivel le kéne lépnem itthonról délelőtt, úgy hogy ne bántsam meg azzal hogy pont a szülinapján megyek el itthonról :)

Arra gondoltam hogy azt mondom hogy kaptam egy sms-t a nyelvsulitól hogy holnap tartjuk meg az elmaradt pénteki órát és oda kell mennem és majd az étteremben csatlakozok hozzájuk. Vagy ez nagyon átlátszó?

Írhattok jobb ötleteket is! :) Nehezen "hazudok" szemtől szembe szóval necces lesz (:

2012. okt. 27. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Hívjon fel telefonon egy rokon, barát, és mond hogy el kell menned hozzá,de ebédre természetesen visszaérsz!

vagy kérj meg valakit hogy vigye el a tortát.

2012. okt. 27. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Mi lenne ha nem "hazudnál" hanem egyszerűen lelépnél? Hány éves vagy?
2012. okt. 27. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Anyukád nem gyerek már. Ha kérdezi, hova mész, mondd, hogy "titok", és mosolyogj. :) Sejteni fogja, hogy a szülinapjával kapcsolatos, de ez nem baj. Mi így szoktuk.

Egyszer épp a férjemnek készítettem karácsonyi ajándékot, amikor előbb ért haza, mint szokott. Kértem, hogy még pár percig ne jöjjön be. Gondolom, kitalálta, miért, de ennél jobb akkor nem jutott eszembe. Utána kaptam tőle egy nagy puszit. :)

2012. okt. 27. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A nyelviskolás dolog is elképzelhető, bár vasárnapról lévén szó, nem igazán hihető.

Szerintem talán jobb, ha azt mondod, szerelmi bánata van egy barátnődnek/barátodnak és sürgősen beszélgetni akar veled. Leugrasz a közeli parkba/plázába/kávézóba vele, de az ünneplésre ott leszel időben.

(Nem fog megbántódni, különösen, ha utána kiderül a meglepi - ha esetleg rosszallaná, hogy elmész, akkor utólag megmondhatod, hogy a torta miatt volt, nehogy tüske maradjon benne. Isten éltesse Anyukádat!)

2012. okt. 27. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
A szülinapján nullától huszonnégyig a sarkába kell lenned, mert megsértődik? Fogod magad, elmész, elnitézed, visszafele veszel virágot, hogy helló.
2012. okt. 27. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Egyszerűen elmész otthonról megmondod hogy ebédkor találkozunk és ennyi, nem kell nagy szám ebből, ha meg megsértődik úgy is megbocsát ha felszolgálják a tortát.
2012. okt. 27. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Hármassal értek egyet, ne hazudj semmit, mondd, hogy titok, szerintem ez nagyon jó ötlet.
2012. okt. 27. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!