Miért gondolok ennyit a heroinra?
Figyelt kérdés
Fél éve próbáltam ki, akkor nem igazán jött be, mostanában viszont nagyon vágyok arra az érzésre. Mitől van ez?2019. febr. 8. 10:50
2/15 anonim válasza:
Érdekes, mostanában én is így vagyok vele.
3/15 anonim válasza:
Mert jó volt és vágysz arra az érzésre. Mi különös van ebben? Én is szoktam vágyni a csokitortára, amilyet szeptemberben ettem unokatesóm lagzijában, mert olyan finom volt. Meg mikor tavaly nyáron szexeltem, az is jó volt, arra is szoktam vágyni, néha jobban, néha kevésbé. Pláne mikor kevés jó dolog történik velem és/vagy unatkozom és/vagy szomorú vagyok.
4/15 anonim válasza:
Lehet h csak olyasmire vágysz amit még nem ismersz teljeségében. Ne ragaszkodjd semmihez és - engedj el min dent akkor most ís boldog lehetsz.
5/15 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy még egyszer át kell élnem, hogy el tudjam engedni...
2019. febr. 9. 08:32
6/15 anonim válasza:
Ezek mind csak egy csalás által tapasztalt mű boldogságok. Rövid idôre adnak valamit, de nem lehet megfelelően beépíteni mint tapasztalatot, mert az egónak túlságosan jó. Ezáltal pedig kárt okoz a személyiségben. Nem éri meg - főleg pl a hernyó esetében.
Kérlek Ne csináld!
7/15 anonim válasza:
Amúgy se csinálj semmi hülyeséget! Kérlek szépen!!!!!
8/15 anonim válasza:
Persze, meg az is lehet, hogy mégegyszer át kell élned, hogy végképp rászokj...
Azt és akkor tudsz elengedni, amikor te azt akarod. Ez csak rajtad múlik.
9/15 anonim válasza:
mégegyszer kérlek ne még nem szoktál rá fizikailag
10/15 anonim válasza:
Szerintem tudja a kedves kêrdező.
Az is nyilvánvaló hogy nem az az elengedés lényege hogy újra full megfogunk valamit.
Ez csak valóban arra lehetne jó hogy végleg elengedjünk Mindent.
De ez is teljesen érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!