Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Idegösszeomlás? Sürgős!

Idegösszeomlás? Sürgős!

Figyelt kérdés
Egy számomra fontos embert vesztettem el, azóta nő bennem a feszültség, ideges vagyok folyton, remegek, képtelen vagyok aludni csak forgolódom, iszonyatosan fáj a hátam és csak úgy kitör belőlem a sírás, a mellkasomat iszonyat nehéznek érzem... 20/L :(((((((((
2010. jún. 30. 23:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kaptál egy levelet.
2010. júl. 1. 08:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Menj pszichológushoz, ha úgy érzed, hogy nem bírod tovább. Ez tipikusan az az eset, ami a pszichológus hatáskörébe tartozik. Ha tényleg nagyon nincs pénzed, akkor írj egy privátot, és szívesen megpróbálok segíteni neked (kb. egy évvel vagyok fiatalabb nálad, és pszichológus szeretnék lenni, és értek is valamennyire a témához.) Sokat segít, ha megbeszéled valakivel!
2010. júl. 1. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!