Sokan miért tartják gyávaságnak az öngyilkosságot?
Szerintem ahhoz kell a világon a legnagyobb bátorság, hogy valaki öngyilkos legyen! Utálom az olyanokat, akik egyből azzal jönnek, hogy milyen önző, másokra nem gondol stb
Ha valakinek annyira nagyon rossz, hogy idáig jut, miért kéne azzal foglalkoznia, hogy másnak ezzel esetleg szomorúságot okoz? Szenvedjen csak tovább, nehogy másnak rosszabb legyen? Neki ebben mi lenne a jó? Nem erősnek kell lenni leélni egy kbszott szr életet! Miért kéne bárkinek leélnie?? Ha tudtám, hogy van reset gomb bizony én is megnyomnám, pedig elvileg az ég világon semmi okom nem lenne rá mások szerint, viszont a magam szemszögéből semmi értelmèt nem látom az egész életnek mióta vétettem egy olyan hibát, ami mindent megváltoztatott és sajnos nem lehet rajta változtatni
Szerintem nem gyávaság. Vannak olyan helyzetek amiből már csak az öngyilkosság menthet meg.
Én mondjuk folyamatosan élek 4 éve alvászavarral fejfájással, fülzúgással, mellete fizikai munkát végzek, hogy fizessem a drága kezeléseimet, amit ki se tudok fizetni így se. Mondjuk nekem csak pénz kellene, mert nem bírom a munkát betegen. De nincs senkim aki segítsen, az lenne a legegyszerűbb, ha felakasztanám magam.
Nincs az öngyilkosságban semmi rossz. Kivéve azt, hogy ezzel fájdalmat okozol a szeretteidnek.
Úgy gondolom halál után, csak átmegyünk egy másik létezésbe, újjászületünk másik testben.
"Az idő az ember számára pusztulás, a kozmosz számára végtelen körforgás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!