Az miért van, hogy eltervezem az öngyilkosságot, de mire odajutok, hogy megtenném mindig visszafog valami?
Figyelt kérdés
Egyszerűen a testem úgy reagál,hogy ne tegyem meg. Pedig az agyam mást akar. De a test ellenkezik.2018. dec. 30. 18:26
1/9 anonim válasza:
Persze hogy a test nemakarja..ösztönös az öngyilkosság egyrészt (szemèlyszerint)gyávaságnak tartom másrészt iszonyat magabiztosság megfontoltság kell és sok bátorság
De ha ilyeneken agyalsz beszélj psychològussal azért vannak tanultak hogy az ilyet megoldják
Kűzdenikell
2/9 anonim válasza:
Azert van mert nem akarod te kinyirni magad es ezt te is tudod, csak sajnaltatni magad es azt higy mindenki rad figyeljen. Ha annyira akarnad mar megtetted volna. Keress fel egy pszichiatert jobban jarsz mert nem vagy normalis
3/9 anonim válasza:
Mert egy egészséges emberben benne van az életösztön. Ha problémád van, azt meg lehet oldani, és ahhoz kell segítséget kérni attól, aki éppen van, legyen az barát, rokon, ismerős vagy egy lelki segélyszolgálat ügyeletese.
4/9 anonim válasza:
Èn is többször pròbáltam de nem ment.
5/9 anonim válasza:
Kérdező hányévesvagy ha nemveszed sértésnek...és mikésztet arra hogy megöngyilkold magad...
Én akkor tenném ha valami halálos betegséget találnának és aztis azért hogy a családom ne “szenvedjen” miattam és énsem
Kiméknaz erdőbe elszivok egy utolsò cigit bekapom a csővégét és annyi...
6/9 anonim válasza:
ez hülyeség... az agyad irányít mindent, tehát az egész testet...
amiért nem tudod megtenni: félelem
7/9 anonim válasza:
Működésbe lép az életösztön, és megakadályozza.
8/9 anonim válasza:
Nekem az szokta megakadalyozni hogy felek h anyum es a kutyusom szomoru lenne
9/9 anonim válasza:
Azért magyarországon nem olyan könnyű fegyverhez jutni, énis így nyírnám ki magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!