Stigmata vagy csak én képzelem be?
Lehet hogy nagyon nagy hülyeséget kérdezek, igazából nem is hiszek az ilyen dolgokban, csak kíváncsi vagyok mit mondanak erre mások.
21éves fiú vagyok, a testemen szoktak elő jönni pattanások, vagy valami olyasmik legalábbis, de inkább sebek. Az a furcsa a dologban, hogy pl. egyik nap kijön ez a seb, vagy pattanás a jobb csuklómon, és pár nap múlva a bal csuklómon is milliméter pontossággal ugyanott.
De ugyanez volt a combomon, a füleim alatt, a karomon, a mellemen, rengeteg helyen és mindig ugyanott vannak csak a másik oldalamon. És lassan gyógyulnak nagyon.
Remélem érthetően írtam, nem csak a sebekkel van gondom, hanem hogy miért mind a két oldalamon vannak mindig, és ráadásul pontosan ugyanott?
a bőrgyógyász nagyon jól gyógyitja a vallásos megszállottságot ..
na, de viccen kivűl .. nem vakarászod? lehet saját magad fertözöd felül a böröd ...
Ha igazi stigma lenne (mert így hívják amire gondolsz, Stigmata - a film címe, azt jelenti "megbélyegzett", stigma jelentése pedig: testi jel, bűnösre rásütött bélyeg) akkor úgy gondolom, hogy biztosan tudnád hogy az és fájdalmaid lennének.
Ezzel bőrgyógyász..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!