Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Stigmata vagy csak én képzelem...

Stigmata vagy csak én képzelem be?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nagyon nagy hülyeséget kérdezek, igazából nem is hiszek az ilyen dolgokban, csak kíváncsi vagyok mit mondanak erre mások.

21éves fiú vagyok, a testemen szoktak elő jönni pattanások, vagy valami olyasmik legalábbis, de inkább sebek. Az a furcsa a dologban, hogy pl. egyik nap kijön ez a seb, vagy pattanás a jobb csuklómon, és pár nap múlva a bal csuklómon is milliméter pontossággal ugyanott.

De ugyanez volt a combomon, a füleim alatt, a karomon, a mellemen, rengeteg helyen és mindig ugyanott vannak csak a másik oldalamon. És lassan gyógyulnak nagyon.

Remélem érthetően írtam, nem csak a sebekkel van gondom, hanem hogy miért mind a két oldalamon vannak mindig, és ráadásul pontosan ugyanott?

2010. jún. 30. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

a bőrgyógyász nagyon jól gyógyitja a vallásos megszállottságot ..

na, de viccen kivűl .. nem vakarászod? lehet saját magad fertözöd felül a böröd ...

2010. jún. 30. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Hormonális eredetű bőrelváltozások, pattanások gyakran mindkét oldalon ki szoktak jönni egyszerre, pl. az arc mindkét oldalán ugyanott, vagy a nyakon mindkét oldalon. Úgy látszik, nálad ez még pontosabban működik. Azért esetleg érdemes lenne megmutatni bőrgyógyásznak vagy kozmetikusnak, ha nem vagy biztos benne, mi az, pattanás-e, vagy sem.
2010. jún. 30. 14:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2 pár milliméteres seb jött a két kézfejemre- mértani pontossággal ugyan oda- fogalmam sincs hol szerezhettem őket, egyszerűen csak ott lettek. Véreztek, hónapokig gyógyulgattak, majd megmaradt a helyük. Párhónapos különbséggel tűntek fel. Az okát nem tudom, de nem látok bele természetfeletti dolgokat. :)
2010. jún. 30. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
titok nyitja: a nyirokcsomóid elég szép szimmetrikusan helyezkednek el és nem szokták a helyüket változtatni, bőrgyógyásszal és belgyógyásszal nézesd meg magad, valószínűleg van valami gyulladás a szervezetedben ;)
2010. jún. 30. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha igazi stigma lenne (mert így hívják amire gondolsz, Stigmata - a film címe, azt jelenti "megbélyegzett", stigma jelentése pedig: testi jel, bűnösre rásütött bélyeg) akkor úgy gondolom, hogy biztosan tudnád hogy az és fájdalmaid lennének.

Ezzel bőrgyógyász..

2010. júl. 1. 10:55
 6/6 anonim ***** válasza:
A stigmák épp hogy gyorsan eltűnnek általában, egyik nap ott van, másnap nincs....és a fül alatt nem lehet stigma....Jézusnak nem volt sérülése tudtommal a fülénél, amikor keresztre feszítették.....ahogy a többiek is tanácsolták, fordulj bőrgyógyászhoz...
2010. júl. 4. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!