Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez normális vagy csak én...

Ez normális vagy csak én képzelem be?

Figyelt kérdés

lehet hogy fura kérdés, de alapba is ilyen kis fehér bőrű vagyok, és látszanak az ereim nagyon, viszont ma reggel óta a tenyerem fal fehér, nem látom a kis ereket rajta és zsibbad a kezem , azt sem érzem ahogy most gépelek, ez mitől lehet ?

csak normális válaszokat kérek.

2010. márc. 12. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Valami érrendszeri baj lehet.Bár lehet,hogy csak ráparáztál.:)

Hány éves vagy?

2010. márc. 12. 15:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak beképzeled :) nincsen semmi gond.Nekem is elég fehér a bőrőm és hol jobban hol kevésbé látszanak az ereim.Hidegben pl jobban.
2010. márc. 12. 15:15
 3/4 A kérdező kommentje:
19 vagyok, de ilyen tök fura, gondoltam hogy túl reagálom :D de ilyen fehér még nem volt azért lepődtem meg :) akkor köszi , huh :)
2010. márc. 12. 15:22
 4/4 anonim válasza:
Velem ilyen akkor fordult elő, amikor egész éjszaka a kézfejemen feküdtem. De ha holnap is zsibbadsz, akkor az előző kommentelők valamelyikének van igaza.
2010. márc. 12. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!