Pánikbetegségre, szorongásra, és depresszióra milyen gyógyszer lenne a megfelelő?
Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 15:16
1/5 anonim válasza:
Antidepresszáns, rövid ideig (!!!!!) nyugtató. A rövid ideig max 3-4 hét! Ez nagyon fontos.
2/5 anonim válasza:
a jó szex..az felszabadít...nálam bevált...
3/5 anonim válasza:
Mindket valaszolonak igazat adok, de csak szerre. Csupan annyi a tevedes, hogy aki depresszioba esik szorong es panikol azt nem fogja szexeles. Engem az antidepresszans huzott ki a sotet godorbol, en is depresszios voltam szorongtam es panikbeteg is a felsofokon. Az elsonek teljesen igazat adok tapasztalatbol, mert segit az antidepi csak folyamatosan es pontosan kell szedni minden nap az orvos utasitasa szerint. A szorongasoldokat meg csak a legelejen szabad szedni addig mig kezd hatni az antidepresszans. En ket hetig szedtem a szorongasoldot (xanaxot) majd elhagytam es maradt a paroxetin 20 mg. Egy evig ajanlott szedni az antidepresszanst az orvosom szerint. Hozzaszokni nem fogsz lassan kell tenni. Az elejen nagyon rossz a mellekhatasok miatt, durva idoszak de utanna ujraszuletsz meglatod csak turelmes kell lenni. Nem vagyok gyogyszerparti kerulom hacsak tehetem de most csak ez segitett rajtam. Ez egy tanacs volt. Mielobbi gyogyulast!
4/5 anonim válasza:
Ha minden ilyen konnyen menne..
Nekem 4 honapja kell szednem reggel este mas mas antidepit, es kb 2.5 mg alpralozamot.
Nem tervezzuk a szorongasoldo letételét egy ideig.
Szerintem mindenkinek mas valik be.
Nem lehet altalanositani.
5/5 anonim válasza:
egyéntől függ
a gyakran használtak, erősségi sorrendben:
escitalopram (Cipralex/Lexapro)
quetiapine (Seroquel) - kis dózisban!
moclobemide (Aurorix)
alprazolam (Xanax/Frontin)
clonazepam (Rivotril)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!