Mit tennétek ha ilyen lelki állapotban lennétek mint én? 32 N
Szólni kell az orvosnak, hogy nem működik a gyógyszer. Lehet erősebb adag kell vagy váltani kell más gyógyszerre. Terápia is jó lenne mellé, ha van rá pénzed.
Én még nem hallottam olyanról, hogy valaki 7 éve szedi az antidepresszánsokat és egy kicsit se lett tőlük jobban. Általában már az első hónap végén érezhető a javulás.
A legfőbb bajod, hogy nem kommunkálsz az orvosoddal.
Nem normális, hogy fáradt vagy a gyógyszerektől, csak szólni kellene, hogy felírjon neked egy másikat. Vannak antidepresszánsok direkt erra az esetre, pl. Stimuloton. Illetve, ha nem mondod el neki rendesen a tüneteidet, akkor csodálkozol, hogy nem hat a gyógyszer? Szólni kéne, hogy még mindig öngyilkos gondolataid vannak.
Bocs, de totál feleslegesen szedted 7 évig a gyógyszert, ha a legelején szóltál volna az orvosnak, hogy nem hat, amit szedsz, akkor éveket spóroltál volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!