Az miért van, hogy csomó drogfüggő, aki már leszokott róla, megbánta, hogy elkezdett drogozni?
Figyelt kérdés
Nem egy embert ismertem,aki drogfüggő volt,és utólag megbánta,hogy elkezdett drogozni,mert tönkretette a szer a szervezetét,és az életét. Ezért inkább letette(nagy nehezen) és új életet kezdett.2019. jan. 17. 18:39
1/4 anonim válasza:
Most komolyan, te nem bánnád meg utólag, hogy olyan önpusztító életet folytattál, amit csak sok év után sikerült végre abbahagynod?
2/4 anonim válasza:
Nem mindenki azt bánja hogy elkezdte, hanem inkább hogy megváltoztatta őt olyanná amilyen nem akart lenni. A legfájóbb pedig az lehet ha ez miatt elveszti a barátait, vagy legrosszabb esetben a szerelmét. Ha visszatekint, és azt látja hogy hogyan baszcsizta el az életét, akkor lehet megfordul a fejében hogy mi lehetett volna ha el sem kezdi. Persze ez soha nem derül ki...
3/4 anonim válasza:
Én azt bántam meg hogy leszoktam az alkoholról és a cuccról! Sokkal szarabb az élet tisztán.
Csak már nem merek visszaszokni, mert pánikbeteg lettem.
4/4 anonim válasza:
Bárcsak nekem is sikerülne megbánni, hogy drogozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!