Aki nagyon durván intelligens (150-től az iq-ja) annak milyen, hogy egy csomó "hülyével" van körülvéve?
Nem tartozom bele ebbe a 150 feletti IQ körbe (csak 110 :c), de engem pl lefárasztanak az olyanok, akiknek 2-3x el kell magyarázni valamit, vagy nem értik meg azt amit mondok egyáltalán, mert hiányos a tudásuk benne.
Nem olyan professzionális dologra kell gondolni, hogy pl tudják a relativitás elméletét, hanem hogy pl ki volt George Orwell, vagy Alfred Hitchcock.
Ha viszont olyan hülyékre gondolsz, mint akik a Mónika Show-ban játszák magukat, azokon eléggé jót szoktam mulatni. Tudom, saját proliságom, de ez van. :D
persze név nélküli hősnek tituláltok de az én iq-m 140 (mensa teszt) körüli..
ennek ellenére nem érzem okosabbnak magam csak az emberek ~20 százalékánál..
az emberi taplóság és egyéb módon más kárára élés irritál de abban az okosok is elég jól teljesítenek
különben meg gondolj bele, sosem tudod, hogy akivel beszélsz mennyire intelligens..illetve úgy mondom, hogy azért kell egyenlő emberként (és lehetőleg jól) kezelni mindenkit mert az esély ott van, hogy több nálad vmiben..
de ha meg kevesebb is, ő magához, a kiindulási pontjaihoz, körülményeihez képest lehet, hogy többre vitte mint én..így meg kell becsülnöm
Egy IQ teszt még nem sokat jelent magában.
Nekem 136 elvileg, gimnáziumban is nekem lett a legmagasabb eredmény egy osztályfőnöki órán csinált közös teszten, mégis én voltam az egyik legproblémásabb tanuló.
Figyelemzavaros vagyok többek között és csak azt tanultam, meg ami érdekelt. Még sorolhatnám, de gyakran inkább engem tartottak hülyének, furcsának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!