Mivel töltenéd az idődet, ha lenne egy csomó üres napod?
Úgy alakult a helyzet, hogy csak szeptemberben fogok elkezdeni tanulni, addig viszont itthon vagyok.
Egészségügyi okok miatt nincs lehetőségem dolgozni (vagyis nagyon-nagyon kevés hely jöhet szóba, azokat próbálom most is valahogyan beszervezni), viszont így, hogy csak itthon ülök, halálra unom magam és szükségem lenne arra, hogy emberek között legyek.
Heti 1-2x mondjuk elmegyek valahova valakikkel, de az nagyon kevés. Ezen kívül például nem egy izgalmas program, de magamra erőltetem, hogy elmenjek mindennap boltba vagy csak sétálni a városban, de ez is max napi 1-2 óra.
Milyen ötleteitek vannak?
Egy ilyen komolyabb OKJ-s vagy hasonló képzést nem kezdenék el, mert valószínűleg szeptemberig úgysem tudnám befejezni, akkor meg felesleges kihasználnom az ingyenes 2 képzési lehetőség egyikét.
18/F vagyok egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!