Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 2-3 óra alvástól lehet bajom?...

2-3 óra alvástól lehet bajom? :/ Depressziós vagyok ebből.

Figyelt kérdés

20/F

Dolgozok autógyárban mint diák, és csomagoltam olyan kicsi alkatrészeket amiket az autóba tartoznak. Nem nehéz munka, csak unalmas. 8 órás műszak.

22:45 kor az ágyban voltam, nem éreztem magam fáradtnak. bevettem előtte Forever Royal Jellyt, nem segített. Talán aludtam 1 órát aztán fent voltam 3:30-ig aztán bevettem még 1 tablettát. Totálisan kivagyok készülve. Munkába épp azon járt az agyam, hogy fogok-i tudni aludni az éjjel, és tessék, nem tudtam, nehezen. 6:00 kor keltem fel.

Elmentem a háziorvosomhoz, megmérte a vérnyomásomat 80/140. Kiírt MAGNOSOLV granátumot, és + hypnpgen altató tablettát. Nem vettem ki természetesen, félek az ilyen altató tablettáktól, inkább megpróbàlok egy teát meginni.

Múltkor kiirtam ugyanilyen kérdést ahol 4,5-5 órát aludtam, aztán 2 nap után 7-8 órát. Most pedig 2-3 órát.

Milyen teát tudtok ajánlani ami nektek bejött? Vészes a helyzet? Nagyon be vagyok pánikolva, hogy mi bajom lehet ettől a kevés alvástól. Depressziós vagyok ettől egyszóval. Menyjek munkába? Kétségbe vagyok esve.

2019. jan. 17. 10:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Voltam pszichológusnál, de nem segített. Természetgyógyásznál már regalab kb 1 éve nem voltam, csak írtam neki üzenetet, hogy mi a problémám.
2019. jan. 17. 14:38
 12/14 anonim ***** válasza:
1-2 alkalom alatt nem is fog segíteni, ez nem olyan, hogy "elmegyek kétszer-háromszor" és "probléma megoldva.
2019. jan. 17. 14:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Szóval 1 éve nem tudsz aludni éjjelente?
2019. jan. 17. 14:59
 14/14 A kérdező kommentje:
14:59: Nem így van pontosan. Szoktak lenni alvászavaraim, amikor 3-4 órát aludtam, aztán délután pihentem. Most ez pénteken kezdődött. Péntekről szombatra 5 órát aludtam és szombatról vasárnapra 4,5 órát. Aztán hétfő kedd 7-8 órát aludtam, most ezen az éjjel 2-3 órát.
2019. jan. 17. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!