2-3 óra alvástól lehet bajom? :/ Depressziós vagyok ebből.
20/F
Dolgozok autógyárban mint diák, és csomagoltam olyan kicsi alkatrészeket amiket az autóba tartoznak. Nem nehéz munka, csak unalmas. 8 órás műszak.
22:45 kor az ágyban voltam, nem éreztem magam fáradtnak. bevettem előtte Forever Royal Jellyt, nem segített. Talán aludtam 1 órát aztán fent voltam 3:30-ig aztán bevettem még 1 tablettát. Totálisan kivagyok készülve. Munkába épp azon járt az agyam, hogy fogok-i tudni aludni az éjjel, és tessék, nem tudtam, nehezen. 6:00 kor keltem fel.
Elmentem a háziorvosomhoz, megmérte a vérnyomásomat 80/140. Kiírt MAGNOSOLV granátumot, és + hypnpgen altató tablettát. Nem vettem ki természetesen, félek az ilyen altató tablettáktól, inkább megpróbàlok egy teát meginni.
Múltkor kiirtam ugyanilyen kérdést ahol 4,5-5 órát aludtam, aztán 2 nap után 7-8 órát. Most pedig 2-3 órát.
Milyen teát tudtok ajánlani ami nektek bejött? Vészes a helyzet? Nagyon be vagyok pánikolva, hogy mi bajom lehet ettől a kevés alvástól. Depressziós vagyok ettől egyszóval. Menyjek munkába? Kétségbe vagyok esve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!