Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós vagyok, meg fogok...

Depressziós vagyok, meg fogok őriülni, nagyon rosszul érzem magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

20/F

Lecci olvassátok végig.

Tegnap 5 órát aludtam, voltam takarítani a templomban, de nem fáradtam el egyáltalán. Csak a fejem fájt egész nap. Minden este lefekvés előtt szokok bevenni Forever Royal Jellyt, ez mindig bevált. Most valahogy nem hatott.

Máma 4,5 órát aludtam. Iszonyatosan érzem magam, depressziós vagyok, félek, szorongok.

Régebben voltak ilyen problémáim, van egy természetgyógyász ismerősünk, megkértem őt, hogy nézzen meg engem, és mondja el, mi a probléma. Akkor azt mondta, hogy: túl vagyok merülve. Kérdeztem, hogy mit jelent az. Hogy a szerveztem kiégette a vitaminokat, mert kevesebbet pihentem azelőtt, és nem tudja mivel helyettesíteni. Vitaminokat szedjek, gél beerrey vagy a barackos.

Már annyiszor zaklattam őt, már félek ráírni, hogy mit fog gondolni rólam.

Mit tegyek? Sokat jár az agyam, nem tudom kikapcsolni. Hypochonder vagyok. Félek, hogy mi bajom lehet ettől, hogy csak 4-5 órát alszom és ez már a második nap. Nagyon félek. Azt olvastam, hogy tönkreteszi a kardiovaszkuláris rendszeremet. Mi az a kardiovaszkuláris rendszer?

Kérlek segítsetek rajtam. Kétségbe vagyok esve. Tönkre fogok menni.

2019. jan. 13. 11:03
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
A fejem iszonyatosan fáj, elől, hátul. Most nincs otthon a természetgyógyász ismerősünk, különben elmennék azonnal utánna.
2019. jan. 13. 11:06
 2/23 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy depressziós lennél, ezek a szorongások és félelmek mind a hipohondriádból jönnek.
2019. jan. 13. 11:11
 3/23 A kérdező kommentje:
11:11 Reszketek mint a kocsonya. Félek, a fejem iszonyatosan fáj, mit tegyek? Kérlek segítsetek rajtam.
2019. jan. 13. 11:13
 4/23 anonim ***** válasza:

Ez nekem megvonási tünetnek tűnik. Nem vagy valami szerre: fűre, egyéb narkóra, piára, gyógyszerre rászokva, amit mostanában kihagytál?

A mai napot éld túl, és holnap menj el a háziorvoshoz. Nem önjelölt természetgyógyászhoz, az nem gyógyít. Még örülj, hogy legalább nem ártott.

A kardio-vaszkuláris a szív-érrendszeri, és semmi nem teszi tönkre ilyen rövid idő alatt.

2019. jan. 13. 11:26
 5/23 anonim ***** válasza:
Fájdalomcsillapítót meg vegyél be, igyál vizet naponta többször és nappal is meg lehet próbálni aludni.
2019. jan. 13. 11:29
 6/23 A kérdező kommentje:

11:26: Nem, egyáltalán. Holnap okvetlenül elmegyek a háziorvosomhoz. A háziorvosomnál voltam egyszer depresszió végett, és Eleniumot irt ki. Anyum azt mondta, hogy ezeket csak a dilisek szedik, akkor ki se vettem.

Nagyon félek. Fáradt vagyok, fejem fáj.

2019. jan. 13. 11:32
 7/23 A kérdező kommentje:
11:29 Igen meglehet próbálni nappal aludni, de félek. :/ részketek.
2019. jan. 13. 11:32
 8/23 A kérdező kommentje:
Szivemnel szúrja, szedulok
2019. jan. 13. 12:17
 9/23 anonim ***** válasza:
Keress pczichológust, aki feltűnteti, hogy hipochondriával foglalkozik.
2019. jan. 13. 12:55
 10/23 anonim ***** válasza:
Egyedül élsz? A pánikroham is ilyen, de az nem tart ennyi ideig. Valami ismerőst, rokont hívjál oda, hogy legyen társaságod. Illetve foglald el magad: nézz tévét, olvass valami könnyedet, hallgass slágerzenét, énekelj vele. Pszichológus kellene neked a szorongásodra.
2019. jan. 13. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!