Miért nm tudok sírni, meghalt egy szerettem?
Figyelt kérdés
szóval... jaaa meghalt . és jóba voltunk meg csaladtag . és mindeki sír. de én nm . vagy eddig meg nm . csak gyomoridegem van . és talán bűntudatom nm tudom miért. el fog múlni valaha ez az érzés?2019. jan. 16. 06:59
1/2 anonim válasza:
A gyászt nem csak sírással lehet kifejezni, de vannak akik csak azért szipognak, mert mutatni kell a külvilágnak, hogy most juj, mennyire szomorúak. Mindenki másképp dolgozza fel a gyászt, és nincs azzal semmi baj, hogy nem a külvilágnak gyászolsz, hanem magadban rendezed ezt el.
2/2 Ypszilon1980 válasza:
Én sem tudtam egy ideig. Valóban igaz az, hogy a gyász nem egyenértékű a sírással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!