Nem tudok sírni mióta rexetint szedek. Miért van ez?
Figyelt kérdés
2018. dec. 4. 20:15
1/4 anonim válasza:
Blokkolja (lassítja) a szerotonin kiürülését. Ezért.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
Persze értem én, hogy a szerotonin segít, hogy jobban érezzem magam
Segít is a pánikbetegségemben, meg a depressziómban, de egy kis sírás, valami érzelmi reakció jó lenne,de üres lettem
Érdekes ez a dolog
2018. dec. 4. 20:26
3/4 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt! Annyira, hogy semmi sem hatott meg, de abszolut semmi. Mint aki tok erzekeltlen. Na, mikor abbahagytam, utana meg bogtem mindenen. Szerintem a tobbsegnel ezt okozza a sirassal, hogy nem tud az illeto tole sirni. De amugy hat, jobban erzed magad tole?
4/4 anonim válasza:
Amennyiben el akarsz butulni és egy eletre kasztralni akarod magad es gyogyithatatlan agyi-idegrendszeri karosodasoktol szeretnel szenvedni, egyedul akkor ajanlom a mergezo es kamu pszichiatriai szerek szedegeteset:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!