Miért van az, hogy már nem tudok sírni?
Néha már saját magamtól is megijedek, hogy egy szomorú helyzetben inkább nevetni tudnék minthogy sírni... Régóta van depresszióm és szorongásom, egyszer már sikerült "legyőznöm" viszont pár hónappal később újból sikerült valakinek kiváltania belőlem. Míg régen láttam egy olyan képet/videót amin valaki felvágta az ereit, elkezdtem sírni, most már semmilyen reakciót nem vált ki belőlem.... Tudom, valószínűleg megerősödött az idegzetem, viszont már tényleg néha ijesztő... Nagyon kellene, valamilyen mód hogy sírhassak, hogy megkönyebbülhessek valamennyi tehertől, de hiába, ha a halálra gondolok, nem ijeszt meg, ha egy szerettem halálára, az sem... semmi... segítene valaki?..
( érzelmeim viszont vannak, szóval aki azt gondolja, hogy pszichopata vagyok, az téved.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!