Miért van az hogy nem tudok sírni egy szerettem temetésén?
Figyelt kérdés
Eltemették a nagypapámat (nagyon jól ismertem, szerettem, és nagyon sajnálom hogy meghalt), de nem tudtam sírni a temetésén.
Valami gond van velem? Vagy ezt könny nélkül is fel lehet dolgozni? Szerintetek sokan leszólnak ezért embereket?
2015. ápr. 12. 18:28
1/2 anonim válasza:
Nincs veled semmi gond. Nem mindenki tud sírni a temetésen.
Most még friss a halála, de idővel fogod érezni a hiányát. Lehet, hogy akkor tudsz majd sírni is, de ha nem, az sem baj. A fontos az, hogy emlékezz rá, a vele töltött időkre.
2/2 anonim válasza:
Bocsáss meg magadnak, ne emészd magad. Nincs semmi gond veled, nem szól meg senki. Ahány ember annyiféle gyászfeldolgozási folyamat létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!